Γιάννης Σαββιδάκης: «Sex symbol με είπαν, δεν με είπαν και καμπούρη»
Showbiz

Γιάννης Σαββιδάκης: «Sex symbol με είπαν, δεν με είπαν και καμπούρη»

Ο Γιάννης Σαββιδάκης είχε κάνει μεγάλη επιτυχία στην δεκαετία του 90. Η καριέρα του όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Τι έφταιξε;

«Οι συγκυρίες, θα έλεγα. Όντως, ξεκίνησα πολύ δυνατά, έκανα αυτό που γούσταρα, το οποίο είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο. Ε, μετά ήρθε η οικογένεια, τα παιδιά μου, και όλα τα υπόλοιπα πήγαν πίσω. Διάφορες καταστάσεις συνέβησαν, στις οποίες δεν θα 'θελα να αναφερθώ. Μπορεί να έκανα κι εγώ κάποια λάθη. Ποτέ δεν ήμουν τόσο επικοινωνιακός, όσο πρέπει και χρειάζεται να είναι κάποιος σε αυτή τη δουλειά... Α όχι, Αλέξανδρε, εγώ την έκανα την αυτοκριτική μου και ξέρω πού φταίω και πού όχι. Σημασία έχει να προχωράς μπροστά, αρκεί όμως, να μην επαναλαμβάνεις ποτέ τα ίδια λάθη. Ας κάνουμε άλλα, καινούρια!», δήλωσε στο Down Town Κύπρου.
Τον είχαν χαρακτηρίσει και sex symbol. Χαιρόταν με τον τίτλο αυτό; «Ε καλά, δεν πήγαινα στο σουπερμάρκετ και έλεγα «χαίρω πολύ, sex symbol!». Δεν είναι ότι ντρεπόμουν, αλλά δεν ήξερα και τι να πω... Μου «κόλλησαν» έναν χαρακτηρισμό, αλλά ως εκεί. Με χαροποιούσε μωρέ κιόλας. Σιγά πια, δεν με είπαν και καμπούρη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved