Αποκάλυψη: Έκλαιγε η Μαγγίρα στα καμαρίνια μετά την παρεξήγηση με τον Σαββιδάκη
Showbiz

Αποκάλυψη: Έκλαιγε η Μαγγίρα στα καμαρίνια μετά την παρεξήγηση με τον Σαββιδάκη

Όταν ο Γιάννης Σαββιδάκης πήρε το βραβείο μίλησε για τον ΑΝΤ1 λέγοντας πως έχει συνεργαστεί με το κανάλι και στο παρελθόν. Η Μπέττυ Μαγγίρα πετάχτηκε σχολιάζοντας «τυχαίο; Δεν νομίζω», εννοώντας -προφανώς αστειευόμενη- πως πήρε το βραβείο επειδή έχει δουλέψει στο συγκεκριμένο κανάλι. Γράφτηκε ότι είναι ενοχλημένος με το σχόλιό της και ότι στα παρασκήνια η Μπέττυ γελούσε και εκείνος εκνευρίστηκε. Είναι αλήθεια;

«Είναι όλα ψέματα. Η Μπέττυ έκλαιγε στα παρασκήνια γιατί στεναχωρήθηκε που πειράχτηκα και την ηρέμησα. Με την Μπέττυ έχουμε τέλεια σχέση. Και ειλικρινά αδιαφορώ για τα γραφόμενα, έλεος πια με τις υπερβολές. Μάλιστα, με την Μπέττυ Μαγγίρα έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση που εξελίσσεται σε οικογενειακή φιλία. Όπως φίλοι μου μέσα από το παιχνίδι έγιναν ο Κώστας Δόξας και η Σοφία Κουρτίδου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Ποια είναι η άποψή σου για την Μπέττυ Μαγγίρα;
«Θεωρώ ότι η Μπέττυ Μαγγίρα έχει τις μεγαλύτερες φωνητικές ικανότητες από όλους τους παίκτες. Αναφέρομαι στο χτίσιμο της φωνής της, όχι ως τραγουδίστρια. Η Μπέττυ θα μπορούσε να είναι σοπράνο στην όπερα. Όσα χρόνια δουλεύω, η φωνή της είναι η πιο δυνατή που έχω συναντήσει, σε ένταση και έκταση. Απλώς η Μπέττυ δεν την καλλιέργησε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved