Μαίρη Λίντα: Η εμφάνιση στον Λευκό οίκο, οι τρεις γάμοι και τα τρία διαζύγια
Showbiz

Μαίρη Λίντα: Η εμφάνιση στον Λευκό οίκο, οι τρεις γάμοι και τα τρία διαζύγια

Η Μαίρη Λίντα, με όσα έχει περάσει μέχρι σήμερα, άνετα θα μπορούσε να είχε γράψει το δικό της βιβλίο το οποίο μάλιστα θα ήταν best seller.

Η ίδια μιλάει στη real για την εποχή που είχε εγκατασταθεί στην Αμερική, για τον επεισοδιακό χωρισμό με τον Μανώλη Χιώτη αλλά και για τους άλλους δύο συζύγους της με τους οποίους επίσης κατέληξε σε διαζύγιο.

Μάλλον η πιο λαμπερή στιγμή σας ήταν όταν τραγουδήσατε στον Λευκό Οίκο...

«Ναι, για τον Πρόεδρο Λίντον Τζόνσον. Είχαμε πάει Αμερική. Ένα βράδυ μας είδε ο υπουργός του, ο Ο'Χάρα. Και μας πρότεινε να τραγουδήσουμε στα γενέθλια του Προέδρου! Η βραδιά της γιορτής ήταν καταπληκτική! Κάποια στιγμή, πώς μου τη δίνει εμένα και σηκώνω όλες τις κυρίες να χορέψουν χασάπικο. Σαν παιδί γελούσε ο Πρόεδρος! «Είστε σπουδαίοι καλλιτέχνες», μας λέει. «Σας αρέσει η Αμερική; Θέλετε να συνεχίσετε την καριέρα σας εδώ;» Ε, σε 15 μέρες μάς έδωσαν πράσινη κάρτα».

Ζήσατε 4 χρόνια στην Αμερική. Σκεφτήκατε να μείνετε μόνιμα;

«Ναι. Αλλά ξαφνικά χωρίσαμε. Με αφορμή ένα βραχιόλι. Μου το είχε χαρίσει ο Χιώτης στη γιορτή μου κι όλο έλεγε να του το δώσω πίσω, επειδή το είχε, δήθεν, πάρει για την κόρη του. «Ε, πάρ' το», του λέω μια μέρα. «Και μαζί πάρε και το διαζύγιο!». Επέστρεψα στην Ελλάδα το '67, την ημέρα που έγινε το πραξικόπημα. Εκείνος έμπλεξε με την Μπέμπα την Κυριακίδου - τι δουλειά είχε εκεί ποτέ δεν κατάλαβα... Αν είχε γυρίσει Αθήνα, θα είχαμε ξανασμίξει. Εκλαιγε σαν μωρό, κι εγώ το μετάνιωσα αργότερα. Όμως, είναι τόσο δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο να σε καταλαβαίνει. Γι' αυτό κι έκανα τρεις γάμους. Και τρία διαζύγια».

Ταλαιπωρηθήκατε σε όλους;

«Με τον δεύτερο άντρα μου, ε, δεν ήταν και τόσο ευγενικός μαζί μου. Έως καθόλου! Ήταν πάρα πολύ ωραίος, αλλά σατράπης. Όμως, μου χάρισε το παιδί μου και τον ευχαριστώ. Ο τρίτος ήταν πολύ γλυκός, αλλά... κάθε μέρα ήθελε κι άλλη γυναίκα! Καρδιά-αγκινάρα. Ακόμα τον αγαπάω, αλλά δεν τον θέλω για σύζυγο»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved