Χριστίνα Παππά: «Ασχολήθηκαν με το ότι ένας άντρας ακουμπούσε το πόδι μιας γυναίκας. Άντρας είναι, συγνώμη!»
Showbiz

Χριστίνα Παππά: «Ασχολήθηκαν με το ότι ένας άντρας ακουμπούσε το πόδι μιας γυναίκας. Άντρας είναι, συγνώμη!»

Ποιος ενημέρωσε την Χριστίνα Παππά για το πρωτοσέλιδο εφημερίδας, που δημοσίευσε φωτογραφία της από την Πάρο με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη;

«Ο Μιλτιάδης! Μου τηλεφώνησε για να με ενημερώσει. Ο κόσμος, αντί να κοιτάξει την ουσία, ασχολείται με κάτι άσχετο. Έτυχε να υπάρχει σημαντικότατο θέμα επικαιρότητας μέσω μιας τεράστιας επιτυχίας –που είναι επίτευγμα για μένα– του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κι ασχολήθηκαν με το ότι ένας άντρας ακουμπούσε το πόδι μιας γυναίκας. Άντρας είναι, συγνώμη! Δεν έκανε έγκλημα. Κάνει τέλεια τη δουλειά του, με μια μεγάλη επιτυχία εκείνες τις μέρες, την εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά, μια επιτυχία που ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη. Ασχολήσου μ' αυτό, ρε φίλε, και όχι με το αν έπιασε το μπούτι μου. Του αξίζει του Μιλτιάδη ένα «μπράβο». Όλοι οι πολίτες είμαστε αγανακτισμένοι με τους πολιτικούς, αλλά πιστεύω πως ο συγκεκριμένος είναι εξαίρεση. Δεν μπορείς να τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι. Ο Μιλτιάδης είναι πανέξυπνος και θα πάει πολύ μπροστά, αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Αλλά είναι και άνθρωπος! Θα ταμπουρωθεί σε ένα δωμάτιο επειδή είναι υπουργός; Δεν θα έχει φίλους και προσωπικές στιγμές; Δηλαδή, αν δεν είχε κάνει καλά τη δουλειά του, τι θα έλεγαν;» τόνισε στο People.
-Σε ενόχλησε που χρεώθηκες μια σχέση;
«Κάναμε μια πλάκα μεταξύ μας, ότι μου κόβει τα τυχερά, σε φιλικό επίπεδο. Με ενόχλησε που χρεώθηκα κάτι που δεν ίσχυε, αλλά μακάρι ένας άνθρωπος με τη γοητεία, την εξυπνάδα και την αύρα του Μιλτιάδη να ήταν ο σύντροφός μου. Τιμή μου και καμάρι μου να ήταν ο σύντροφός μου! Έλα, όμως, που δεν είναι... Αγχώθηκα για τον αντίκτυπο που μπορεί να είχε σε εκείνον. Στενοχωριέμαι που βλέπω να γράφουν ότι έχω απασχολήσει με τις σχέσεις μου. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ. Δεν έχω κάνει κανένα βαρβάτο ερωτικό σκάνδαλο.»
-Πώς και δεν προέκυψε ποτέ τίποτα μεταξύ σας;
«Είναι ορισμένοι άνθρωποι που είναι μόνο φίλοι σου, δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό. Και με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο είμαστε φίλοι, αδέλφια! Στους πέντε φίλους που έχω οι τρεις είναι άντρες. Με τον Μιλτιάδη είμαστε φίλοι περίπου δεκαπέντε χρόνια. Και πριν γνωριστούμε, εγώ ανέκαθεν ψήφιζα μπαμπά Βαρβιτσιώτη!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved