Γιάννης Μπέζος-Ναταλία Τσαλίκη: «Έγινε της μόδας το ’’κράξιμο’’»
Showbiz

Γιάννης Μπέζος-Ναταλία Τσαλίκη: «Έγινε της μόδας το ’’κράξιμο’’»

Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη, σε μία κοινή συνέντευξή τους, τονίζουν τα κακώς κείμενα του θεάτρου και δείχνουν θυμωμένοι για εκείνους που δεν σέβονται τη δουλειά συναδέλφων τους.


Πρεμιέρα έχετε στο Ηρώδειο. Είναι ένας χώρος που σας αγχώνει ή όχι;
Γ.ΜΠ.: «Δεν μας αγχώνουν οι χώροι, ούτε το Ηρώδειο, ούτε η Επίδαυρος, γιατί γίνονται πάντα μια μεγάλη αγκαλιά ανθρώπων που επιθυμούν να δουν τις παραστάσεις και τις επιδόσεις μας. Οι καιροί είναι δύσκολοι πια για να πηγαίνει κανείς σε πολλές παραστάσεις, επομένως σε αυτές που επιλέγει πηγαίνει με λαχτάρα και αγάπη για τους δημιουργούς τους. Η αγάπη του κόσμου και η υποστήριξή του μόνο χαρά μπορεί να σε γεμίσουν».
Ν.ΤΣ.: «Είναι ένας χώρος συνάντησης με το κοινό, ένας όμορφος, γεμάτος μνήμες χώρος, που αληθινά τον νιώθω κι εγώ σαν αγκαλιά, δεν με φοβίζει. Αντιθέτως, με γοητεύει και ανυπομονώ να παίξω και πάλι σε αυτόν...»

Εκεί, ωστόσο, γιουχαΐστηκε πρόσφατα ο «Ντον Τζοβάνι», που σκηνοθέτησε ο Χουβαρδάς...

Γ.ΜΠ.: «Από ποιους; Τους λάτρεις της όπερας που ενοχλήθηκαν από την πρότασή του; Μην τα ακούω αυτά! Αν σε ενοχλεί κάτι, κράτησέ το για σένα και συζήτησέ το μετά την παράσταση, ή αν θέλεις φύγε κατά τη διάρκειά της. Αυτό με το γιουχάισμα και άγριο είναι για καλλιτέχνες που πασχίζουν για το καλύτερο και ύποπτο... Έγινε της μόδας το «κράξιμο». Όλοι πια «κράζουν», με πρώτους και καλύτερους φυσικά τους «γνωστούς άγνωστους» που πάντα είναι στημένοι και περιμένουν. Τους μάθαμε καλά! Να σοβαρευτούμε λίγο. Και που ασχολούμαστε μαζί τους, που μιλάμε γι' αυτούς, χάρη τούς κάνουμε γιατί τους δίνουμε υλικό ικανό να συνεχίσουν να ρίχνουν τα ηλίθια πυρά τους».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved