Δεν θα πιστεύετε τι αποκαλύπτει για πρώτη φορά ο Σταμάτης Κόκοτας!
Showbiz

Δεν θα πιστεύετε τι αποκαλύπτει για πρώτη φορά ο Σταμάτης Κόκοτας!

Μία απίστευτη αποκάλυψη που δεν είχε δει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, κάνει ο Σταμάτης Κόκοτας.

Γνωρίζατε λοιπόν ότι ο τραγουδιστής τη δεκαετία του '60 που βρισκόταν στο Παρίσι και εμφανιζόταν σε μπουάτ είχε σχέση με την απόλυτη Γαλλίδα ντίβα του κινηματογράφου; Ο ίδιος τα λέει και τα διηγείται καλύτερα στην παρακάτω συνέντευξή του...

Πείτε μου κάτι που μικρό παιδί είχατε ευχηθεί για τη ζωή σας και πραγματοποιήθηκε.

«Η επιθυμία μου ήταν να γίνω τραγουδιστής. Έγινα».

Πώς σας γεννήθηκε η ιδέα;

«Στα 5 μου χρόνια με πήγε η μητέρα μου στο σπίτι μιας φίλης της. Ο γιος αυτής της γυναίκας έπαιζε κιθάρα. Στο τέλος αναγκάστηκαν οι άνθρωποι να μας το πουλήσουν το συγκεκριμένο όργανο, δεν γινόταν αλλιώς, διότι δεν έφευγα να πάμε σπίτι εάν δεν παίρναμε μαζί μας και την κιθάρα... Από κει και πέρα άνοιξε άλλος δρόμος για μένα. Περιορίστηκα. Έκοψα τα παιχνίδια και τις πολλές παρέες. Ασχολιόμουν όλη μέρα με τη μουσική. Μεγαλώνοντας δημιούργησα ένα κιθαριστικό τρίο, αυτοδίδακτοι όλοι μας. Κάποια στιγμή φύγαμε για τη Γαλλία, όπου παίξαμε σε κάποια μαγαζιά για ένα διάστημα και μετά εγώ παρέμεινα εκεί. Έζησα και τραγούδησα επί 8 χρόνια στο Παρίσι. Έλεγα όλων των ειδών τα τραγούδια: γαλλικά, ισπανικά, ελληνικά... Άγνωστος εδώ, φτασμένος εκεί. Είχα όμως την τύχη να με ακούσει ο μεγάλος της λαϊκής μουσικής –ο Σταύρος Ξαρχάκος. Σ' ένα ταξίδι του ήρθε και στην παριζιάνικη μπουάτ που τραγουδούσα».

Μπουάτ όπως αυτές που εμφανιζόταν η Εντίθ Πιαφ;

«Ακριβώς... Έχω τραγουδήσει με την Πιαφ, τη βελούδινη φωνή, τη μεγάλη τραγουδίστρια. Την είχαν καλέσει να εμφανιστεί σε ένα γκαλά και με πήρε μαζί της...»

Πώς τη γνωρίσατε;
«Είχα παρουσιάσει το έργο του Μίκη «Zorba le Grec» και είχα γίνει από τη μια μέρα στην άλλη μεγάλο όνομα. Τότε στο Παρίσι, εάν ήσουν καλός τραγουδιστής προόδευες. Σε καλούσανε διαρκώς στην τηλεόραση. Σε μαθαίνανε όλοι μέσα σ' ένα βράδυ. Κι έπειτα εκείνη την περίοδο τα μάτια της Πιαφ ξεχώριζαν κάθε τι ελληνικό γιατί ήταν ερωτευμένη με τον ελληνικής καταγωγής σύζυγό της Θεοφάνη Λαμπουκά ή «Τεό Σαγαπό» όπως ήταν το ψευδώνυμό του –μια παραφθορά της φράσης: «Σ' αγαπώ»».

Ποια άλλα διάσημα πρόσωπα γνωρίσατε σ' εκείνη τη φάση;

«Την Μπριζίτ Μπαρντό, τη Ρόμι Σνάιντερ... Όλοι οι άντρες στη ζωή τους έχουνε ορισμένες κατακτήσεις. Ε, είχα κι εγώ όπως όλα τα παιδιά τις γνωριμίες και τις επιτυχίες μου με πολύ μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος».

Υπονοείτε δηλαδή ότι η Μπαρντό δεν ήταν μια απλή φίλη σας αλλά κάτι περισσότερο;
«Ας τα παραγράψουμε αυτά. Οι άντρες δεν λένε ποτέ τι κάνανε».

Λέω: «Σωστός!» και πάω παρακάτω. Σας φόβισε ποτέ η επιτυχία;

«Ποτέ. Ούτε με φόβισε ούτε με φοβίζει. Την κουβαλούσα μέσα μου πριν τη συναντήσω».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved