H Μελίνα Ασλανίδου στην διανομή του εκκλησιαστικού συσσιτίου
Showbiz

H Μελίνα Ασλανίδου στην διανομή του εκκλησιαστικού συσσιτίου

Μπορεί να έχει μείνει μόνο μία εβδομάδα μέχρι τη μεγάλη συναυλία με σύνθημα «MIA ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ», που διοργανώνει ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ την επόμενη Πέμπτη 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ για τη στήριξη του έργου τoυ Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αλλά οι καλλιτέχνες ξεκλέβουν χρόνο από τις πρόβες τους για να συμμετέχουν στις δράσεις της Αποστολής.


Στο πλαίσιο αυτό, η Μελίνα Ασλανίδου επισκέφθηκε την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια κατά τη διάρκεια της διανομής του εκκλησιαστικού συσσιτίου. Και δεν ήταν μία απλή επίσκεψη... Η Μελίνα άνοιξε την αγκαλιά της, φόρεσε την ποδιά της, έπιασε τα μαγειρικά σκεύη και μαζί με τις εθελόντριες του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στα Κάτω Πατήσια, μαγείρεψε και βοήθησε στη διανομή του συσσιτίου σε άπορους πολίτες.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε από νωρίς το πρωί στο "Κέντρο Ενοριακής Αγάπης" της "Αποστολής", γνώρισε τους εθελοντές και αγκάλιασε τη δράση τους βοηθώντας τους να προετοιμάσουν το γεύμα της ημέρας και να το μοιράσουν στους συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved