Ο  Γολγοθάς της Άννας Συνοδινού
Showbiz

Ο Γολγοθάς της Άννας Συνοδινού

Το δικό της Γολγοθά ανεβαίνει μία από τις σπουδαίες ηθοποιούς, που διακρίθηκε για την προσφορά στον πολιτισμό, ενώ υπηρέτησε επάξια τα κοινά ως βουλευτής και υφυπουργός.

Η 88χρονη Άννα Συνοδινού εδώ και μία εβδομάδα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Σωτηρία», με σοβαρά προβλήματα υγείας, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Τα λιγοστά άτομα που βρίσκονται στο πλευρό της υποστηρίζουν ότι, για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση της υγείας της, απαιτούνται μεγάλα έξοδα, τα οποία δεν μπορούν να πληρωθούν με τη σύνταξή της, ενώ τονίζουν παράλληλα πως υπάρχει κι ένα χρέος της στην Εφορία, ύψους 11.000 ευρώ, το οποίο αν δεν πληρωθεί κινδυνεύει να βγει στο σφυρί το σπίτι της στο Παγκράτι.

Την περασμένη Τετάρτη η Αννα Συνοδινού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Πνευμονολογική Μονάδα του δημόσιου νοσοκομείου, όπου οι γιατροί τής χορήγησαν την κατάλληλη αγωγή προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον υψηλό πυρετό, τη δύσπνοια που παρουσίαζε, καθώς και άλλα χρόνια προβλήματα της υγείας της. Για τη μεταφορά της στο νοσοκομείο φρόντισαν οι δύο «εξ απορρήτων της», ο κ. Χρήστος και η κυρία Δώρα που επί σαράντα χρόνια ζουν μαζί της και στους κύκλους της ηθοποιού είναι γνωστοί ως το ζευγάρι που την εξυπηρετεί στις δουλειές του σπιτιού της - και όχι μόνο.

Η κυρία Δώρα μιλάει σε καθημερινή εφημερίδα για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες. «Τον περασμένο Απρίλιο μπήκαμε και πάλι στο νοσοκομείο, γιατί δεν μπορούσε να φάει και οι γιατροί διέγνωσαν δυσοστομία, με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί και πλέον από τότε να τρέφεται με σωληνάκι. Όμως η κυρία Άννα έχει κι άλλα προβλήματα, όπως υψηλό σάκχαρο, τα οποία επιβάρυναν την υγεία της μαζί με τον πυρετό που άρχισε να παρουσιάζει. Ολα αυτά την έφεραν στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. Δυστυχώς σε όλο αυτό έρχεται να προστεθεί το γεγονός πως αδυνατούμε να τα βγάλουμε πέρα από οικονομικής πλευράς». Η κυρία Δώρα υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας βρίσκεται η ίδια στο πλευρό της Συνοδινού στο νοσοκομείο, εναλλάξ με τον σύζυγό της, αλλά το βράδυ χρειάζεται αποκλειστική νοσοκόμα. «Τα χρήματα της αποκλειστικής, η οποία πληρώνεται 60 με 70 ευρώ τη φορά, συν τα τρέχοντα έξοδα του σπιτιού της, αλλά και το χρέος στην Εφορία είναι ένα σοβαρό πρόβλημα και δεν ξέρουμε πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί» τονίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved