Γρηγόρης Βαλτινός: «Ο γάμος μου με έκανε πολύ καλύτερο άνθρωπο και σίγουρα σοφότερο»
Showbiz

Γρηγόρης Βαλτινός: «Ο γάμος μου με έκανε πολύ καλύτερο άνθρωπο και σίγουρα σοφότερο»

Ο Γρηγόρης Βαλτινός παρόλο που είναι παντρεμένος 25 χρόνια με τη δημοσιογράφο Εύα Μπίθα, έχουν δημοσιευτεί ελάχιστες κοινές τους φωτογραφίες. Γιατί;

«Η Εύα είναι ένας πολύ διακριτικός άνθρωπος και δεν της αρέσει καθόλου το lifestyle, όπως και εμένα. Δεν θέλησα ποτέ να βγάλω την προσωπική μου ζωή στη δημοσιότητα και ειλικρινά με ενοχλεί η έννοια του lifestyle γιατί αισθάνομαι ότι είναι εντελώς άλλο επάγγελμα από το δικό μου. Μου φαίνεται τελείως ρηχό να ασχολούμαι με το πόσο βαθύ είναι το μπικίνι της μίας, ή πώς πέρασε στις διακοπές της στο Νησί των Ανέμων. Για να καταλάβεις, στη Μύκονο είχαμε πάει μία φορά πριν από δεκαπέντε χρόνια με ένα φιλικό ζευγάρι και πραγματικά φρίκαρα με όλη αυτή την επιδειξιομανία. Μου φαινόταν αδιανόητο που στήνονταν μπροστά στους φωτογράφους να βγουν μία φωτογραφία για να τη δημοσιεύσουν μετά τα περιοδικά» τόνισε στο ΟΚ.
-Είναι αλήθεια ότι η σύζυγος σου προσποιήθηκε ότι είχε χαλάσει το δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι της για τη συνέντευξη, ώστε να εξασφαλίσει ότι θα ξανασυναντηθείτε; «Είναι αλήθεια ότι είχαμε μία ατυχία με τις μπαταρίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το έκανε επίτηδες. Απλά, επειδή ξέρω ότι την ενοχλεί, της λέω καμιά φορά: «Με είχες βάλει στο μάτι, όπως βάζουν τα κορίτσια τον Τζορτζ Κλούνεϊ», γιατί μου αρέσει να την πειράζω.»
-Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;
«Όχι Και ίσως γι αυτό ο θεοί προκάλεσαν αυτό το μικρό ατύχημα με τις μπαταρίες, γιατί κατάλαβε ότι χρειαζόμασταν και μία δεύτερη μάτια.»
-Πέρασε ποτέ κρίση ο γάμος σας;
«Ο γάμος μας πέρασε κάποια σκαμπανεβάσματα κατά καιρούς, αλλά ποτέ δεν φτάσαμε στο σημείο να πούμε ότι χωρίζουμε, θεωρώ ότι είμαστε αρκετά ψύχραιμο ζευγάρι. Αν πραγματικά θέλεις να μείνεις μαζί με τον άνθρωπο σου, και ανέχεσαι πράγματα και φροντίζεις να διορθωθείς. Και τελικά μπορεί να σου κάνει καλό αυτή η άσκηση γιατί βελτιώνεσαι. Από προσωπική εμπειρία μπορώ να σου πω ότι ο γάμος μου με έκανε πολύ καλύτερο άνθρωπο και σίγουρα σοφότερο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved