Ο γολγοθάς της Ελένης Δήμου, οι φωτογραφίες της Μενεγάκη από τις διακοπές της και η Σκάρου έμαθε για τον ακρωτηριασμό της
Showbiz

Ο γολγοθάς της Ελένης Δήμου, οι φωτογραφίες της Μενεγάκη από τις διακοπές της και η Σκάρου έμαθε για τον ακρωτηριασμό της

Η εβδομάδα που πέρασε είχε καλά και άσχημα νέα. Ας δούμε αναλυτικά αυτά που σας έκαναν εντύπωση.


Η Ελένη Μενεγάκη πριν πάει διακοπές με τα παιδιά της έγραψε στο twitter και υποσχέθηκε πως θα ανεβάζει φωτογραφίες από τις διακοπές της. Το είπε λοιπόν η παρουσιάστρια και το έκανε!
Δύσκολες στιγμές περνά η Πένυ Σκάρου έπειτα από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό της και τον ακρωτηριασμό του ποδιού της. Σήμερα η νεαρή τραγουδίστρια έμαθε από τους γιατρούς για τον αναγκαστικό ακρωτηριασμό του κάτω άκρου της και όπως είναι φυσικό είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Την ώρα που έκανε αποφώνηση ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά κρύφτηκε! Τι της είχε συμβεί on air;
Τον δικό της προσωπικό Γολγοθά ανεβαίνει βουβά τον τελευταίο ενάμιση μήνα η Ελένη Δήμου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, το πρόβλημα υγείας που προέκυψε στον σύζυγο της Άκη Γκολφίδη, την έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.
Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παύλος Σταματόπουλος ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα τους καλοκαιρινή εκπομπή στον Alpha! Ποιοι όμως θα πλαισιώνουν την ομάδα της εκπομπής "Καλοκαίρι Παντού" ; Ο Alpha πόσταρε φωτογραφία της ομάδας της εκπομπής στο twitter!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved