Διονύσης Σχοινάς: «Ένας Λιβανέζος ξόδεψε 22.000 ευρώ σε σαμπάνιες»
Showbiz

Διονύσης Σχοινάς: «Ένας Λιβανέζος ξόδεψε 22.000 ευρώ σε σαμπάνιες»

Κάποιοι λένε ότι αυτή είναι η δεύτερη καριέρα του Διονύση Σχοινά.

«∆εν αντιμετωπίζω όλο αυτό που μου συμβαίνει ως δεύτερη καριέρα αλλά ως τύχη να κάνω αυτό που πάντα επιθυμούσα: να τραγουδώ σε ένα μαγαζί όπου ο τραγουδιστής βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον κόσμο και υπάρχει αυθεντική διασκέδαση, αφού κάθε βράδυ δημιουργείται ατμόσφαιρα πάρτι. Κάποιοι με ρωτούν αν η νύχτα περνάει κρίση. Η αλήθεια είναι ότι περνάει, αφού ο κόσμος δεν βγαίνει κάθε βράδυ και η δυνατότητά του να ξοδέψει είναι πια πολύ περιορισμένη. Όσοι επιχειρηματίες, όμως, ήταν προνοητικοί και είχαν στο μυαλό τους εναλλακτικές μορφές διασκέδασης βρήκαν τη λύση» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Σε ενοχλεί που δουλεύεις ακατάπαυστα χειμώνα - καλοκαίρι;
«Μου αρέσει αυτό που κάνω και η αλήθεια είναι ότι διασκεδάζω να βρίσκομαι με την κιθάρα μου πάνω στην πίστα επί ώρες. Ο κόσμος τραγουδά μαζί μου και χορεύει και αυτό με κάνει ευτυχισμένο μια που είμαι εραστής της μουσικής. Οσο για το καλοκαίρι, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο βρισκόμαστε όλη η οικογένεια μαζί στη Μύκονο, οπότε είναι σαν να κάνουμε διακοπές.»
- Ακραίες καταστάσεις από πλευράς κόσμου έχεις ζήσει στη Μύκονο;
«Πέρυσι ένας Λιβανέζος θυμάμαι ότι ξόδεψε 22.000 ευρώ σε σαμπάνιες, ανοίγοντας το ένα μπουκάλι μετά το άλλο και χύνοντάς τες μέσα στις σαμπανιέρες. Για ορισμένους αυτό μπορεί να θεωρείται ακραίο και για άλλους καθημερινότητα. Όπως το πάρει κανείς...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved