Αντώνης Αντωνίου: Ο έρωτας και ο επιτυχημένος γάμος
Showbiz

Αντώνης Αντωνίου: Ο έρωτας και ο επιτυχημένος γάμος

Ποιο είναι το μυστικό που κρατάει το γάμο του Αντώνης Αντωνίου δεμένο τόσα χρόνια, εκτός από τους κοινούς θεατρικούς στόχους;

«Αν υπάρχει αγάπη, επικοινωνία και κατανόηση, όλα τα άλλα πάνε πολύ καλά. Μπορεί να περνάς μια ζωή που να έχει όλα τα στοιχεία μέσα, δυσκολίες, ευκολίες, αλλά νομίζω ότι αν υπάρχει το στρώμα της αγάπης και της επικοινωνίας, αν κάποιος είναι δεμένος με τη σύντροφο του ουσιαστικά και έχουν κοινούς στόχους, κοινή πορεία, οράματα και όνειρα, οποιαδήποτε αναποδιά την ξεπερνάς και μετά απολαμβάνεις οτιδήποτε σου προσφέρει αυτή η ωραία σχέση» τόνισε στο Λοιπόν.
- Δηλαδή, κάνατε πράξη το «προχωράμε πιασμένοι χέρι-χέρι»;
«Δεν μπορεί να γίνει κάπως αλλιώς. Δεν υπάρχει άλλη λύση από το να πορευτείς πια με τους ανθρώπους σου, που είναι μέσα στην ψυχή σου. Αν δεν πορευτείς μ' αυτούς, μετά πρέπει να είσαι πολύ δυστυχισμένος. Κι εγώ ευτύχησα πραγματικά να έχω αυτή τη γυναίκα δίπλα μου. Με έχει στηρίξει αρκετά και με έχει βοηθήσει πολύ. Ήταν μια ευτυχισμένη στιγμή η συνάντηση μας. Έρωτας μεγάλος. Συνέβη πάνω στο σανίδι. Συνεργαστήκαμε σε μια θεατρική παράσταση και μείναμε για πάντα μαζί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved