Μαριάννα Τουμασάτου: «Βρήκα τον ιδανικό σύντροφο»
Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: «Βρήκα τον ιδανικό σύντροφο»

Είναι τόσο αυστηρός ο Αλέξανδρος Σταύρου με τη δουλειά του;

«Κάθε σωστός επαγγελματίας είναι αυστηρός με τη δουλειά του. Κι εγώ δεν έχω πει ποτέ για έργο» τόνισε στο Λοιπόν η Μαριάννα Τουμασάτου.
-Ούτε στο σύντροφο σου;
«Τι να του πω, να μη διαβάσει τα δικά μου; Γενικά δεν ρωτάμε ο ένας τον άλλο. Στα «Μυστικά της Εδέμ» δεν τον ρώτησα ποτέ, ήθελα να το βλέπω. Συμβουλές δεν δίνουμε ο ένας στον άλλο, επαγγελματίες χρόνια είμαστε, συζητήσεις κάνουμε. Επηρεάζουμε ο ένας τον άλλο τόσο όσο, ξέρεις κάποιον που να μην επηρεάζει τον άνθρωπο του;»
- Τα πράγματα στη ζωή σου ήρθαν όπως τα περίμενες;
« Άλλα ναι, άλλα όχι. Ευτυχώς, εκεί που ορίζεται η ζωή μου ήταν όπως τα ήθελα. Αν ήθελα γενικά μια οικογένεια, θα την είχα κάνει, δεν θα έπρεπε να μεγαλώσω τόσο για να την κάνω. Γενικώς και αορίστως οικογένειες δεν θα ήθελα. Ήθελα μια τέτοια οικογένεια. Βρήκα τον ιδανικό σύντροφο. Με τον Αλέξανδρο είμαστε πολλά χρόνια μαζί, δεν θυμάμαι τώρα να σου πω... Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος.»
-Θα πρωταγωνιστήσεις σε καθημερινό σίριαλ στον ΑΝΤΊ;
«Ναι, πρόκειται για μια καθημερινή σειρά που οι ήρωες είναι συμμαθητές από το σχολείο, και διάφοροι άλλοι που είναι γύρω από αυτούς. Τους συμβαίνουν πράγματα στο σχολείο, όπου μετά από χρόνια που τους ξαναβρίσκουμε τα γεγονότα που είχαν γίνει την περίοδο της αποφοίτησης τα βρίσκουν μπροστά τους. Είναι κωμική σειρά με κάποιες τρυφερές νότες. θα προβάλλεται στις 9 μ.μ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved