Χρήστος Λούλης: «Οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες έχουν αυτή την ανάγκη ενός μεγάλου εγωισμού»
Showbiz

Χρήστος Λούλης: «Οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες έχουν αυτή την ανάγκη ενός μεγάλου εγωισμού»

Ο Χρήστος Λούλης σε συνέντευξή του μίλησε για την συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο και τον εγωισμό των μεγάλων καλλιτεχνών.

Ποιό στοιχείο χαρακτήρα εκτιμήσατε στο Γιάννη Μπέζο, σα συνάδελφο και σκηνοθέτη, σε αυτές τις πρόβες και τους πρώτους σταθμούς της περιοδείας των παραστάσεων;

«Τη γενναιοδωρία του, το ανοιχτό του μυαλό, το αίσθημα ευθύνης που τον διακατέχει και πολλά άλλα..και βέβαια το χιούμορ του».

Είναι εφικτό ένας ηθοποιός να μην έχει ναρκισσιστικά στοιχεία; Είναι μια δουλειά που εμπεριέχει την αυτοπροβολή, την έκθεση στο κοινό. Άρα και ο ίδιος ο ηθοποιός δεν πέφτει κάποια στιγμή στη λούμπα πως "όλο το σύμπαν γυρνά γύρω από τον εαυτό του";

«Όλα είναι εφικτά και όλα ανέφικτα.. Ανάλογα τον άνθρωπο, την ιστορία του, τη φάση στην οποία βρίσκεται... Οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες έχουν αυτή την ανάγκη ενός μεγάλου εγωισμού. Δεν νομίζω ότι βοηθάει την Τέχνη η "αγιοσύνη" των ανθρώπων, όπως εύκολα εμείς την αξιολογούμε. Νομίζω πως ζούμε σε μια πολύ μέτρια εποχή που κυριαρχεί η ενοχή και ο δημιουργικός εγωισμός είναι παρεξηγημένος», δήλωσε στο «Mysalonika».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved