Φαίη Ξυλά: Η «αυτοπαρουσίαση», η Μερκούρη και… η σοκολάτα!
Showbiz

Φαίη Ξυλά: Η «αυτοπαρουσίαση», η Μερκούρη και… η σοκολάτα!

Η Φαίη Ξυλά, εκτός από πολυτάλαντη, όμορφη και έξυπνη, είναι συνεργάσιμη, διαθέτει υπέροχους τρόπους και αποδεικνύεται ανθεκτική στα δύσκολα. Η ίδια... αυτοπαρουσιάζεται, μιλάει για τον εθισμό της στη σοκολάτα και διηγείται μία φανταστική βόλτα στην Αθήνα με την αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη...

Αν ήσουν μια ατζέντισσα και έφερνες σε επαφή τη Φαίη Ξυλά μ' έναν ξένο διάσημο σκηνοθέτη, με ποια λόγια θα την παρουσίαζες;

«Θα του τόνιζα πως είναι εργατική και συνεπής και ότι έχει πάθος για το θέατρο! Ο φακός τη θέλει, θα του επισήμαινα. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να πάρει τη δουλειά, θα έλεγα επίσης πως δεν φοβάται να αλλάζει εντελώς σε κάθε ρόλο, ότι είναι ηθοποιός που φροντίζει να εξελίξει την τεχνική της και ότι επιδιώκει πάντα να κάνει εντελώς διαφορετικά πράγματα».

Ένα παράξενο παιδικό ελάττωμά σου που ακόμη καταπολεμάς;

«Την ασίγαστη μανία για σοκολάτα»!

Στις «Θεσμοφοριάζουσες» είσαι ανδροφάγος. Στη ζωή, ποια είναι η φιλοσοφία σου για τους άνδρες;

«Τους θαυμάζω και τους αγαπάω. Σπάνια έχω προδοθεί από άνδρα που έχω εμπιστευτεί. Μου αρέσει που οι περισσότεροι διατηρούν σε μεγάλο βαθμό την παιδικότητά τους».

Αν μπορούσες να βγεις ένα βράδυ με τη Λαμπέτη ή τη Μερκούρη, ποια θα επέλεγες, πού θα την πήγαινες βόλτα και γιατί;

«Και οι δύο υπήρξαν σημαντικές προσωπικότητες, αλλά θα επέλεγα τη Μελίνα και θα την πήγαινα μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Θα της έδειχνα όλα όσα πραγματοποιήθηκαν, από αυτά που εκείνη κινητοποίησε, με πρώτο το μουσείο της Ακρόπολης, και θα της ζητούσα τη συμβουλή της για τη σημερινή κατάσταση. Είμαι σίγουρη πως κάτι σωστό θα είχε να προτείνει»!

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved