Γιάννης Μαρακάκης - Σοφία Μαντούβαλου: Ποια κρίση; Είναι αχώριστοι!
Showbiz

Γιάννης Μαρακάκης - Σοφία Μαντούβαλου: Ποια κρίση; Είναι αχώριστοι!

Με την εμφάνισή τους στην παραλία του Αστέρα της Βουλιαγμένης ο Γιάννης Μαρακάκης και η Σοφία Μαντούβαλου βάζουν τέλος στα σενάρια περί κρίσης στη σχέση τους.

Το όμορφο ζευγάρι, το οποίο είναι μαζί περίπου δύο χρόνια δείχνει να είναι το ίδιο ερωτευμένο με τον πρώτο καιρό της σχέσης του. Αν και οι δυο τους φροντίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους, η παρουσία τους σε ένα τόσο πολυσύχναστο μέρος μόνο απαρατήρητη δεν θα μπορούσε να περάσει. «Ο Γιάννης και η Σοφία εξακολουθούν να είναι μαζί και ευτυχισμένοι, παρά το γεγονός πως αποφεύγουν να κάνουν πολλές δημόσιες εμφανίσεις ή να μιλούν για τη σχέση τους. Άλλωστε και η συγκατοίκησή τους σε διαμέρισμα στην περιοχή του Κολωνακίου λειτουργεί άψογα για το ζευγάρι» δήλωσε στη real άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.
Το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Αστέρα απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ ο γνωστός δικηγόρος δεν έμεινε μακριά από το γήπεδο beach volley καθώς ως γνωστόν γυμνάζεται και του αρέσει πολύ και σαν άθλημα. Δείτε φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved