Small details από τη ζωή του Γεωργούλη στο Λος Άντζελες
Showbiz

Small details από τη ζωή του Γεωργούλη στο Λος Άντζελες

Είναι στο Λος Άντζελες και είναι καλά! Ο λόγος για τον Αλέξη Γεωργούλη ο οποίος φαίνεται ότι έχει συνηθίσει απόλυτα πλέον το κοσμοπολίτικο L.A. Πως περνά όμως ο ηθοποιός στη νέα του ζωή;


“Δεν έχω μπει καθόλου στο κλίμα της Καλιφόρνιας όσον αφορά στο fitness και όλα αυτά. Ούτε solarium κάνω, ούτε στα γυμναστήρια τρέχω. Μη σου πω ότι έχω βάλει και κάνα δυο κιλά από τότε που ήρθα, παρόλο που γενικά φροντίζω να τρώω υγιεινά” δήλωσε ο Έλληνας ζεν πρεμιέ ενώ συνέχισε: “Όταν με ρωτάνε τι ακριβώς κάνω στο Λος Άντζελες τους απαντάω ότι εξερευνώ τη ζωή. Μου αρέσει που έχω χρόνο για τον εαυτό μου, γράφω σενάρια, διαβάζω πολύ, και ήδη με τα σεμινάρια που έχω κάνει αισθάνομαι ότι έχω βελτιωθεί πολύ ως ηθοποιός”. Φυσικά ο Αλέξης Γεωργούλης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην γυναίκα που του έδωσε το βάπτισμα του πυρός, Nia Vardalos, λέγοντας: “Η Nia είναι η καλύτερη και πιο παλιά μου φίλη στο Λος Άντζελες. Παίζοντας μαζί της, με μετέτρεψε από ένα ηθοποιό που έκανε κάποια επιτυχία σε έναν ηθοποιό που ήδη έχει κάνει την πρώτη του ταινία στο Hollywood. Αυτό κάνει τη μεγάλη διαφορά”.
Όσο για την προσωπική του ζωή στο L.A. Αυτή μάλλον έχει μπει "στον πάγο" αφού ο ηθοποιός εξηγεί: “Είναι λάθος να επενδύω συναισθήματα σε μια σχέση, ξέροντας ότι σε τέσσερις μήνες το πολύ θα φύγω για την Ελλάδα”.
Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved