Σπουδαία πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει: «Ήμουν έγκυος αρκετές φορές χωρίς να καταλήξω να κάνω παιδί»
Showbiz

Σπουδαία πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει: «Ήμουν έγκυος αρκετές φορές χωρίς να καταλήξω να κάνω παιδί»

Μια από τις σπουδαιότερες πρωταγωνίστριες μας μιλώντας για την μεγαλύτερη ατυχία της ζωής της, αποκάλυψε πως έμεινε έγκυος πολλές φορές αλλά δεν κατάφερε να κάνει παιδί.

«Η ατυχία μου ήταν ότι ήμουν έγκυος αρκετές φορές χωρίς να καταλήξω να κάνω παιδί. Αυτό ήταν το πολύ δύσκολο κομμάτι της ζωής μου, δυστυχώς... Τώρα γίνονται κι αλλιώς τα πράγματα, ίσως, αν ήμουν τώρα νέα, να ήταν αλλιώς... Αυτό που δεν είναι αλήθεια είναι που λένε πολλοί άνθρωποι ότι έκανα το παιδικό θέατρο, επειδή δεν μπόρεσα να κάνω παιδί. Αυτό δεν στέκεται, γιατί, όταν άρχισα το παιδικό θέατρο, πίστευα πως θα κάνω παιδί και θα το φέρνω και στις παραστάσεις μου. Πέρασαν κάποια χρόνια και κάποιες εγκυμοσύνες μέχρι να προχωρήσει το θέμα του θεάτρου για παιδιά. Το αντίθετο, έλεγα: «Να κάνω κι ένα παιδάκι να το φέρνω στην πρόβα να βλέπει, να μας λέει τη γνώμη του». Τώρα έχω όλες τις φίλες μου που παίζουν στο θέατρο και είναι όλα τα παιδιά τους της οικογενείας», αποκαλύπτει η Ξένια Καλογεροπούλου στο περιοδικό Λοιπόν.


- Ποιος ήταν ο μεγαλύτερος σας φόβος;
«Ο μεγαλύτερος φόβος μου πάντα ήταν να «χάσω» τον άντρα μου, κι αυτός έγινε...»


- Το οικονομικό έπαιξε ρόλο στη ζωή σας;
«Το οικονομικό ήταν κατά περιόδους ένα δράμα. Οταν χώρισα από τον Γιάννη, είχαμε τα χρέη μας. Πήραμε ένα εκατομμύριο χρέη αυτός κι ένα εγώ. Όταν πήρα το θέατρο και είχα μια σταθερή επιχορήγηση, ήταν ομαλά τα πράγματα, ήμουν λίγο ξέγνοιαστη. Ποτέ δεν είχα πολλά χρήματα. Δεν είχα συνηθίσει να ζω όπως ζούμε όλοι τώρα, πολύ φτωχά. Ζω σε ένα ωραίο σπίτι που ήταν του άντρα μου, από εκεί και πέρα το να κοιτάζω σε ένα-ένα πράγμα την τιμή του στο σούπερ μάρκετ, να κοιτάζω μια βιτρίνα και να λέω: «Ωραία αυτά, αλλά δεν θα αγοράσω τίποτα»... Μαθαίνεις να ζεις πολύ πιο απλά με λιγότερα πράγματα. Τώρα έχω στην άκρη τα χρέη μου. Σε χρέη είμαι πολύ πλούσια. Κάνω υπομονή...»,καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved