Έλενα Παπαβασιλείου: «Δεν έδωσα σημασία στο γεγονός ότι ήμουν άρρωστη»
Showbiz

Έλενα Παπαβασιλείου: «Δεν έδωσα σημασία στο γεγονός ότι ήμουν άρρωστη»

Τον απολογισμό της για την χρονιά που πέρασε, το πρόβλημα της υγειάς της αλλά και για όλους όσοι δεν την σεβάστηκαν, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Έλενα Παπαβασιλείου.


Πώς ήταν για σένα η χρονιά που πέρασε; «Αυτή η χρονιά ήταν σταθμός στη ζωή μου. Βίωσα μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές. Θα έλεγα πως ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζομαι πλέον τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικός σε σχέση με το παρελθόν. Μετά την εκπομπή που παρουσίαζα στην Κύπρο, έμεινα ουσιαστικά για ένα διάστημα εκτός χώρου. Πρώτη φορά είχα χρόνο να βάλω μια άνω τελεία και να αναλογιστώ τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Συνήθως έτρεχα τόσο πολύ που δεν είχα την πολυτέλεια να σκεφτώ καν τα πράγματα. Ξεκινούσε η μέρα μου από τις τέσσερις το πρωί και μέχρι το βράδυ που κοιμόμουν ήμουν σε διαρκή ένταση. Πολλές φορές έτρεχαν τα γεγονότα τόσο γρήγορα που δεν προλάβαινα να τα συνειδητοποιήσω και να τα αφομοιώσω»
Σε επηρέασε το πρόβλημα της υγείας που αντιμετώπισες; «Δούλευα πολύ και δεν άκουγα τα καμπανάκια που χτυπούσαν στο σώμα μου. Έπρεπε να φτάσω στα άκρα για να καταλάβω ότι οφείλω να αγαπήσω και να προσέξω περισσότερο τον εαυτό μου. Σίγουρα με επηρέασε το πρόβλημα της υγείας μου. Δεν έδωσα σημασία στο γεγονός ότι ήμουν άρρωστη. Μπήκα σε ένα αεροπλάνο και είπα «πρέπει να τελειώσω τη δουλειά». Χρειάζεται όμως ισορροπία. Να δίνεις χώρο και στον εαυτό σου, πέρα από το να προσπαθείς να ευχαριστείς τους γύρω σου»
Υπήρξε περίοδος που δεν είχες σε προτεραιότητα τον εαυτό σου;
«Ζούσα με ένα μόνιμο άγχος να κάνω τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά μου χαρούμενους, να είμαι συνεπείς έναντι των υποχρεώσεων μου στη δουλειά και την οικογένεια. Έβαζα την Ελενα σε δεύτερη και τρίτη μοίρα. Ήταν λάθος. Πρέπει πρώτα να είμαστε καλά εμείς για να μπορέσουμε να δώσουμε πράγματα στους γύρω μας»
Πότε το αντιλήφθηκες αυτό; «Το συνειδητοποίησα σε όλο του το μεγαλείο φέτος. Γι' αυτό θεωρώ ότι αυτή η χρονιά ήταν ουσιαστικά σημαντική για μένα. Δεν έχουν πάψει να με ενδιαφέρουν οι άλλοι, αλλά πλέον βάζω πάνω από όλα τη δική μου αλήθεια. Παλιότερα επέτρεπα στους άλλους να με ποδοπατούν»
Υπήρξαν άνθρωποι που δεν σεβάστηκαν την αλήθεια σου;
«Ναι. Ωστόσο δεν ήταν υποχρέωση να με προστατεύσουν, εγώ όφειλα να το κάνω αυτό για τον εαυτό μου. Πολλές φορές οι άνθρωποι λόγω της μεγάλης τους ανασφάλειας κάνουν από άμυνα κακό στους άλλους. Προσωπικά έβλαπτα τον εαυτό μου. Άφηνα κάποιες συμπεριφορές να με πληγώνουν», εξομολογείται στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved