Έλενα Παπαβασιλείου: «Δεν έχω απατήσει ποτέ. Οταν αισθάνομαι ότι ολοκληρώνεται ο κύκλος ενός δεσμού, φεύγω»
Showbiz

Έλενα Παπαβασιλείου: «Δεν έχω απατήσει ποτέ. Οταν αισθάνομαι ότι ολοκληρώνεται ο κύκλος ενός δεσμού, φεύγω»

Για την προσωπική της ζωή, τις σχέσεις που αναγκάστηκε να κάνει από ανασφάλεια αλλά και για το αν έχει απατηθεί μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Έλενα Παπαβασιλείου .

ΈΈχεις κάνει σχέσεις από ανασφάλεια; "Έχει τύχει να κάνω λάθος επιλογή συντρόφου από ανασφάλεια. Δεν θα είχα δημιουργήσει τη σχέση αν την περίοδο εκείνη πατούσα στα πόδια μου"

Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έχει κάνει σύντροφος σου;
"Με έχει πληγώσει τρελά. Ομως ποιος ανθρωπος δεν έχει πληγωθεί; Για μένα είναι πολύ σημαντικό ο σύντροφος μου να με στηρίζει και να με βοηθά ψυχολογικά. Παίρνει μαγική διάσταση το να ακούς όμορφο λόγια από τον άνθρωπο σου"

Έχεις απατηθεί;
"Δεν το ξέρω, αλλά είναι αφελές να θεωρώ πως είμαι η μόνη που την έχει γλυτώσει"

Έχεις απατήσει;
"Δεν έχω απατήσει ποτέ. Οταν αισθάνομαι ότι ολοκληρώνεται ο κύκλος ενός δεσμού, φεύγω. Γενικότερα δεν βαριέμαι εύκολα στις σχέσεις. Πιστεύω ότι η πιο όμορφη περίοδος για ένα ζευγάρι είναι όταν έχει βρει τις ισορροπίες του. Αισθάνομαι ευτυχισμένη όταν μπορώ να χαράξω μια κοινή διαδρομή χέρι χέρι μαζί με τον άνθρωπο μου. Το υπέρτατο συναίσθημα έρχεται όταν καταπιέζεις το εγώ σου για να χτίσεις ένα πολύ πιο δυνατό εμείς. Αυτό θα ήθελα να ζήσω"

Δεν το έχεις βιώσεις μέχρι σήμερα; "Το έχω νιώσει, αλλά ήμουν μικρή και δεν ήταν κάτι συνειδητό, απλά συνέβαινε. Αυτήν τη φορά θέλω να το ζήσω ολοκληρωτικά. Τα τελευταία χρόνια ήμουν πολύ κλειστή στις σχέσεις μου. Τώρα πια μιλώ, επικοινωνώ», εξομολογείται στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved