Έλενα Παπαβασιλείου: «Ψάχνω ένα σύντροφο ζωής που θα βαδίσω μαζί του χέρι χέρι»
Showbiz

Έλενα Παπαβασιλείου: «Ψάχνω ένα σύντροφο ζωής που θα βαδίσω μαζί του χέρι χέρι»

Για τους έρωτες που έχει βιώσει, τον σύντροφο που αναζητά αλλά και αν σκέφτεται τον γάμο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Έλενα Παπαβασιλείου.

Έχεις ζήσει καταστροφικούς έρωτες; «Έχω ζήσει τον παράφορο, τρελό, ακραίο έρωτα. Κράτησε έξι χρόνια. Τα ακραία πάθη δεν είναι για πάντα. Σου απομυζούν όλο σου το είναι. Ανέπνεα και κινούμουν γύρω από τον άλλο. Χαίρομαι που το βίωσα μία φορά στη ζωή μου, αλλά δεν θα ήθελα να το περάσω ξανά. Αναζητώ την ισορροπία. Ψάχνω ένα σύντροφο ζωής που θα βαδίσω μαζί του χέρι χέρι»
Ήταν δύσκολος ή λυτρωτικός ο χωρισμός με το σύντροφο σου; «Η δυσκολία δεν ήταν στο χωρισμό αυτό καθαυτό, όσο στη συνειδητοποίηση του πόσο πολύ με είχε αλλάξει αυτή η κατάσταση. Είχα δώσει τόσα πολλά σ' αυτήν τη σχέση, δεν είχα άλλη υπομονή» Θέλεις να παντρευτείς; «Δεν είναι το θέμα μου ο γάμος. Δεν με ενδιαφέρουν οι ταμπέλες. Αυτό που θα ήθελα είναι να είμαι ευτυχισμένη και καλά με τον άνθρωπο που αγαπώ. Δεν σκέφτομαι το αν θα παντρευτώ ή όχι ούτε με αγχώνει. Δεν είμαι αυτής της αντίληψης καθόλου», λέει στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved