Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Στο παρελθόν, υπήρξαν καλοκαίρια που έχω ξεκουραστεί»
Showbiz

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Στο παρελθόν, υπήρξαν καλοκαίρια που έχω ξεκουραστεί»

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε συνέντευξή του μίλησε για τις διακοπές που δεν προλαβαίνει να κάνει τα τελευταία χρόνια και για τις παραστάσεις που ανεβάζει.

Τη φθορά δεν τη φοβάσαι; Όταν μια παράσταση τελειώνει και σε λίγες μέρες ξεκινά κάτι άλλο, ενώ παράλληλα τρέχουν οι πρόβες, δεν το φοβάσαι;

«Όχι. Αυτή είναι η Τέχνη μας, αυτή είναι η δουλειά μας, αυτός είναι ο τρόπος που βιοποριζόμαστε. Αυτή είναι η δική μας ανάγκη. Η φθορά δεν έχει πολύ μεγάλο νόημα να τη φοβάσαι. Τη φοβάσαι, δεν τη φοβάσαι, η φθορά θα έρθει».

Δε θυμάμαι κάποιο καλοκαίρι που να ξεκουράστηκες. Είναι ανάγκη για έκφραση;

«Στο παρελθόν, υπήρξαν καλοκαίρια που έχω ξεκουραστεί. Και το συγκεκριμένο θα ξεκουραστώ, καθότι έχω ένα μεγάλο διάστημα διακοπών από 20 Ιουλίου μέχρι τέλη Αυγούστου. Ήταν μια ωραία συνεργασία, σε ένα έργο που με ενδιέφερε και ταυτόχρονα έχω το χρόνο να κάνω τις διακοπές μου, τις οποίες επιθυμούσα ανυπερθέτως».

Τι σε δυσκόλεψε, σε αυτό το θεατρικό ταξίδι του "Φιλοκτήτη";

«Δε μπορώ να σου πω ότι κάτι με δυσκόλεψε. Μου δημιούργησε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση και το ίδιο το έργο, και ο τρόπος δουλειάς που έχουμε με το Μιχαήλ Μαρμαρινό και τον Αιμίλιο Χειλάκη, που κατευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο είδος-πολύ ενδιαφέρον- "σωματικού" θεάτρου, "θεάτρου της φαντασίας" από το Κώστα Φιλλίπογλου. Ο τρόπος της δουλειάς είναι πολύ προκλητικός, μα δεν μπορώ να σου πω ότι με δυσκόλεψε. Ήταν μια περίοδος των προβών, δημιουργική και πολύ ενδιαφέρουσα, με άξιους και συμπαθείς μου συνεργάτες», δήλωσε στο «Mysalonika».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved