Καβογιάννη-Κωνσταντίνου: «Πέρα από την οικονομική κρίση, περνάμε και κάτι σαν πολιτιστική κρίση»
Showbiz

Καβογιάννη-Κωνσταντίνου: «Πέρα από την οικονομική κρίση, περνάμε και κάτι σαν πολιτιστική κρίση»

Πώς είδανε η Καίτη Κωνσταντίνου και η Μαρία Καβογιάννη φέτος το τηλεοπτικό τοπίο;

Τις εντυπώσεις κέρδισε η σειρά ενός ανθρώπου με τον οποίο έχετε συνεργαστεί και οι δυο σας. Για τον Λευτέρη Παπαπέτρου και το «Κάτω Παρτάλι» του ο λόγος, φυσικά.
Μ.Κ.: «Φέτος έγιναν φιλότιμες προσπάθειες, αλλά ξεχωρίζει αυτή η σειρά, γιατί ο συγκεκριμένος είναι εκ-πληκτικά ταλαντούχος, βλέπει πιο μακριά. Τα έργα του παίζονται ακόμα, είναι σύγχρονα, σαν να μην έχουν περάσει τα χρόνια» τόνισε στο TV Ζαππινγκ.
Κ.Κ.: «Είχαμε μια πολύ ωραία συνεργασία, τον θαυμάζω πάντα. Θα πρέπει να γίνονται περισσότερες ελληνικές σειρές, δεν ξέρω κατά πόσο μας αφορούν οι τούρκικες. Μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα και μόνοι μας. Σίγουρα ξεχώρισαν κάποιες σειρές, όπως το «Παρτάλι», αλλά δεν φτάνει, θέλουμε και άλλες! Είστε και οι δύο από τις πολύ αγαπημένες ηθοποιούς της Τν, έχετε ζήσει τις πολύ καλές της μέρες.»
- Πιστεύετε ότι αυτά τα χρόνια θα ξανάρθουν από πλευράς απολαβών όσο και από πλευράς ρόλων;
Μ.Κ.: «Το ελπίζω, αν και το βλέπω δύσκολο λόγω κρίσης. Αλλά θέλω να βλέπω αισιόδοξα τα πράγματα, έχω ακούσει για αρκετές νέες σειρές ότι είναι πολύ καλές. Για τις απολαβές δεν ξέρω, αλλά στο θέμα της ποιότητας ελπίζω ότι θα έρθουν και πάλι ευτυχισμένες μέρες. Είμαστε λαός που δεν το βάζει κάτω. Περνάμε μια κρίση, αλλά ακόμα και μέσα από την κρίση βγαίνουν σημαντικά πράγματα.»
Κ.Κ.: «Το ευχόμαστε. Όσον αφορά τις απολαβές, η ελληνική τηλεόραση έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι πολύ σπουδαία και ελπίζω να ξαναγίνει. Πέρα από την οικονομική κρίση, περνάμε και κάτι σαν πολιτιστική κρίση. Πρέπει να γίνονται πράγματα, γιατί η ανεργία έχει χτυπήσει πολύ και τους ηθοποιούς. Οι μισοί είναι άνεργοι και πολλοί απλήρωτοι...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved