Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Ποτέ δεν ήμουν υπέρ του κουτσομπολιού και της κλειδαρότρυπας»
Showbiz

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Ποτέ δεν ήμουν υπέρ του κουτσομπολιού και της κλειδαρότρυπας»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δίνετε την εντύπωση ότι, παρά τα τόσα χρόνια καριέρας, έμεινε έξω από το παιχνίδι της σόουμπιζ...

«Σόουμπιζ; Πού, στην Ελλάδα; Είναι τόσο στραφταλιζέ όλο αυτό που είναι ψεύτικο. ∆εν υπάρχει σόουμπιζ ούτε στην Ελλάδα, ούτε πουθενά αλλού. Τα κόκκινα χαλιά, τα μεγάλα βραβεία, τα παχιά τα λόγια δεν είναι η τέχνη μας, δεν έχουν σχέση με τη δουλειά μας. Είναι σκέτο μάρκετινγκ. Είναι ένα παιχνιδάκι για να γεμίζουν οι σελίδες των περιοδικών, οι οποίες επιδεικνύουν περισσότερο ενδιαφέρον για το τι φορέσαμε παρά για το πώς παίξαμε» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Την έχετε γλιτώσει, πάντως, από τον κίτρινο Τύπο.
«Ναι, γιατί έτσι τοποθετήθηκα ο ίδιος στον χώρο. Ποτέ δεν ήμουν υπέρ του κουτσομπολιού και της κλειδαρότρυπας. Με το που πήγαν τα media να μπουν στην προσωπική μου ζωή, παρενέβην αμέσως και το έκοψαν. Θυμάμαι πως μια φορά είχαν γράψει ότι μάλωνα με τη σύζυγό μου στο καμαρίνι. Λες και βρίσκονταν μπροστά και το ήξεραν! Κλασική απάντηση: «Μπορείτε να βγείτε να το διαψεύσετε!». Για να απαντήσουν στη συνέχεια και οι ίδιοι και να ακολουθήσει ένας φαύλος κύκλος...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved