Κλέων Γρηγοριάδης: «Φέρω μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τον χωρισμό μου»
Showbiz

Κλέων Γρηγοριάδης: «Φέρω μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τον χωρισμό μου»

Ο Κλέων Γρηγοριάδης αναφέρθηκε στην εμπειρία του από τον γάμο.

«Τα προβλήματα του γάμου είναι μόνο ενός είδους: η έλλειψη επικοινωνίας. Όταν σε γοητεύσει κάποιο πρόσωπο, καταβάλλεις κόπο για να το κατακτήσεις. Όταν τα καταφέρνεις, παύεις πια να προσπαθείς. Στον γάμο λοιπόν πολλές φορές αισθάνεσαι ότι "δένεις τον γάιδαρό σου" και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η σχέση, όπως ακριβώς ένα φυτό που δεν το φροντίζεις σιγά σιγά να μαραθεί. Αυτό που συμβαίνει όταν δύο άνθρωποι παντρεύονται είναι να μην σκηνοθετούν την καθημερινότητά τους. Δεν είναι τίποτα να βγάλεις δύο κεράκια από ένα συρτάρι και να ετοιμάσεις ένα δείπνο υπό το φως των κεριών. Δυστυχώς, δεν το κάνουν και σιγά-σιγά σταματάνε να μιλάνε» τόνισε ΟΚ.
-Στο Δείπνο με φίλους το ένα από τα ζευγάρια που πρωταγωνιστούν, αποφασίζει να πάρει διαζύγιο. Υπάρχουν κομμάτια στο έργο που τα έχεις ζήσει κι εσύ, όταν χώρισες;
«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τον χωρισμό μου. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αισθάνομαι πως φέρω μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης γιατί είμαι 13 χρόνια μεγαλύτερος από τη σύζυγο μου. Νομίζω ότι η φράση «χώρισα και αναβάθμισα τη σχέση μου», που είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, με καλύπτει απόλυτα, να σου πω ότι τον Ιούνιο πήγαμε οικογενειακώς Παρίσι και περάσαμε υπέροχα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved