Γλυκερία: Μιλάει πρώτη φορά για τον σύζυγό της Στέλιο Φωτιάδη
Showbiz

Γλυκερία: Μιλάει πρώτη φορά για τον σύζυγό της Στέλιο Φωτιάδη

Η Γλυκερία έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας μόνο λόγω της καλλιτεχνικής της πορείας κατά την οποία έχει σημειώσει τεράστιες επιτυχίες.

Λίγοι γνωρίζουν ότι η αγαπημένη ερμηνεύτρια είναι παντρεμένη εδώ και αρκετές δεκαετίες με τον μουσικό Στέλιο Φωτιάδη ο οποίος φυσικά βρίσκεται πίσω από κάθε νέο της καλλιτεχνικό βήμα. Όπως πρόσφατα που εμφανίστηκε στον Κήπο του Μεγάρου ερμηνεύοντας μοναδικά τραγούδια από χώρες της Μεσογείου. Η ίδια είπε για αυτή την δουλειά τους: «Θα τραγουδήσω σεφαραδίτικα, τραγούδια από την Κάτω Ιταλία, πολλά και διάφορα. Θέλω σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Στέλιος Φωτιάδης, συνοδοιπόρος και σύντροφός μου όλα αυτά τα χρόνια».

Πόσο δύσκολο είναι να συνεργάζεστε με τον "άνθρωπό" σας;

«Με τον Στέλιο έχουμε κάνει πολλά τραγούδια, πολλές επιτυχίες, άλλωστε είναι αυτός που επιμελείται πάντα τις live εμφανίσεις μου, τις ορχήστρες και τα προγράμματα. Όταν ξέρεις ότι συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο δημιουργικό που ενδιαφέρεται για το καλό σου, νιώθεις εμπιστοσύνη. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο γιατί υπάρχουν πολλές διαφωνίες μέχρι να καταλήξουμε κάπου. Έχει αυτός την άποψη του, έχω και εγώ τη δική μου και πρέπει να την πω -πολλές φορές μου περνά κιόλας- (γέλια)».

Πηγή: monopoli

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved