Νίκος Στραβελάκης: Λεπτομέρειες της επεισοδιακή καραμπόλας
Showbiz

Νίκος Στραβελάκης: Λεπτομέρειες της επεισοδιακή καραμπόλας

Σύμφωνα με την Tροχαία, το ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (περίπου στις 10.40) στη λεωφόρο Μαραθώνος, στο ρεύμα προς Αγία Παρασκευή, ενώ ο Νίκος Στραβελάκης, όπως σας ενημερώσαμε, κατευθυνόταν προς το Mega.


Ξαφνικά το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γνωστός δημοσιογράφος έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε προπορευόμενο όχημα, το οποίο στη συνέχεια συγκρούστηκε με το μπροστινό του Ι.Χ.
Οσοι έτυχε να περνούν εκείνη την ώρα από το σημείο και είδαν την καραμπόλα των αυτοκινήτων τα έχασαν. Αμέσως σταμάτησαν για να βοηθήσουν τους οδηγούς και έκπληκτοι αντίκρισαν τον Νίκο Στραβελάκη να βγαίνει από το αυτοκίνητό του σε κατάσταση σοκ. Η οδηγός του αυτοκινήτου πάνω στο οποίο «καρφώθηκε» ο δημοσιογράφος δεν έπαθε το παραμικρό, ενώ ο τρίτος οδηγός αποχώρησε από το σημείο έχοντας μικρές υλικές ζημιές στο Ι.Χ. του.
Επιτόπου έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας για να εξακριβώσουν τις συνθήκες του ατυχήματος. Ο Νίκος Στραβελάκης, αν και ελαφρά τραυματισμένος, βρήκε την ψυχραιμία και τους εξήγησε πως ο ίδιος έφταιγε σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved