Όλγα Φαρμάκη: «Δεν θα έκανα αισθησιακή φωτογράφιση ξανά»
Showbiz

Όλγα Φαρμάκη: «Δεν θα έκανα αισθησιακή φωτογράφιση ξανά»

Η Όλγα Φαρμάκη μίλησε για όλα και ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως το κεφάλαιο αισθησιακή φωτογράφιση έχει κλείσει για εκείνη.

«Τι να μου πει πια να κάνω μια σέξι φωτογράφιση; Δεν με γέμιζε καθόλου να είμαι κάθε μέρα στα περιοδικά ή στην τηλεόραση. Και πλέον σε ποια περιοδικά και σε ποια Ελλάδα; Πραγματικά το να αγαπάς εσένα είναι το πιο σημαντικό πράγματα. Δεν χρειάζεται να αναλώνεσαι για τίποτα και για κανέναν. Δεν θα έκανα αισθησιακή φωτογράφιση για κανέναν λόγο. Έχω πολλές προτάσεις για σέξι φωτογραφίσεις. Είναι τόσο μακρινό από μένα όλο αυτό πια. Κάνω μήπως την καριέρα του sex symbol σε κάποια εκπομπή; Και να ήμουν, δεν θα το έκανα. Τελείωσε όλο αυτό. Το έκανα κάποια στιγμή, ήμουν μοντέλο, το έβλεπα καθαρά σαν δουλειά, αλλά τελείωσε» τόνισε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παντού».
Πώς εξηγεί την αποχή της από την τηλεόραση και τα περιοδικά; «Απομακρύνθηκα σταδιακά, ειδικά μετά από ένα δυσάρεστο γεγονός στην προσωπική μου ζωή. Δεν ήθελα να είμαι μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Επίσης, ήθελα να βρω τον εαυτό μου και να ηρεμήσω».
Για την προσωπική της ζωή είπε: «Έχω εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που είμαστε μαζί για να είμαστε καλά. Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, δεν υπάρχει και σχέση. Σκέφτομαι την οικογένεια και τα παιδιά πολύ, αλλά αυτό είναι ένα πράγμα που στο χαρίζει ο Θεός. Δεν χρειάζεται εσύ να βιάζεις πράγματα και καταστάσεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved