Τι δουλειά κάνει ο Κώστας Λογοθετίδης από τους «Εκείνος κι Εκείνος»;
Showbiz

Τι δουλειά κάνει ο Κώστας Λογοθετίδης από τους «Εκείνος κι Εκείνος»;

Πώς ήταν αυτή η δεκαετία της ζωής του Κώστα Λογοθετίδη από τους Εκείνος κι Εκείνος; Τι δουλειά κάνει σήμερα;

«Είχα την ανάγκη να ασχοληθώ με καινούρια πράγματα. ∆εν σταμάτησα να γράφω τραγούδια, απλώς το κάνω πλέον μετά τις 11 το βράδυ. Όλο το υπόλοιπο διάστημα της μέρας ασχολούμαι με τον κόσμο αλλά από ένα άλλο πόστο. Είμαι ασφαλιστικός υπάλληλος» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Σου λείπει η μουσική;
«∆εν μου έχει λείψει ποτέ η μουσική γιατί είναι μέσα μου. Εξάλλου γεννήθηκα με τον μηχανισμό του να γράφω τραγούδια. ∆εν προσπαθώ να το κάνω. Πάντοτε συνέβαινε. Ήρθαν δύσκολες στιγμές και στη δική μου ζωή, αλλά είχα πάντοτε τη φιλοσοφία τού να παρατηρώ από μια τρίτη ματιά το πρόβλημα.»
- Τι σε έκανε να σκέφτεσαι με αυτό τον τρόπο;
«Βίωσα δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν, όμως προχωρώ μπροστά. Πιστεύω στο τώρα και όχι στο αύριο. Στα δύσκολα πρέπει ο άλλος να αισθάνεται τη δύναμή σου, να την καθρεφτίζεις για να παίρνει αντιστοίχως δύναμη από σένα. Πρέπει να είσαι παρών και να ενισχύεις τον άνθρωπό σου ψυχολογικά. Όταν σταθεί στα πόδια του, μπορείς άνετα να καταρρεύσεις.
- Έχεις βιώσει κατάθλιψη;
«Οχι, δεν το επέτρεψα στον εαυτό μου ό,τι κι αν συνέβη. Η οπτική μου στα πράγματα είναι διαφορετική. Βρίσκω την ομορφιά παντού.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved