Δήμητρα Ματσούκα: «Πια έχω τη δύναμη να είμαι και μόνη μου»
Showbiz

Δήμητρα Ματσούκα: «Πια έχω τη δύναμη να είμαι και μόνη μου»

Όσο κι αν κάποιοι κουβαλάνε την Δήμητρα Ματσούκα στο μυαλό τους ως σύμβολο απελευθέρωσης και επανάστασης, εκείνη στη ζωή της μετράει τρεις μόλις μακροχρόνιες σχέσεις.

«Ούτως ή άλλως, μου φαίνεται πολύ σουρεαλιστική στην εποχή μας η εμμονή στην ερώτηση για γάμο και παιδιά. Πόσο μάλλον τώρα, που δεν έχω καν σχέση. Ούτε καν όταν είχα δεν μιλούσα για αυτά. Οπότε σε σχετικές ερωτήσεις πλέον λέω και καμιά βλακεία για να περάσει η ώρα. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι δεν ήρθα ποτέ κοντά στο να κάνω ένα παιδί και ήταν συνειδητή επιλογή. Έχω πάντα στο μυαλό μου ότι, όταν κάνεις παιδί, πρέπει να είσαι εκεί και όχι να το μεγαλώνουν νταντάδες. Απεχθάνομαι να το βλέπω αυτό. Ακόμη και σε σχέση που είχα, όπου υπήρχε ένα παιδί, δεν ήθελα να υπάρχει καμία νταντά στις διακοπές. Όμως εγώ είχα άλλες προτεραιότητες, ένα σωρό εκκρεμότητες. Με αυτό που ήθελα να κάνω στη δουλειά μου καταρχάς. Δεν αισθανόμουν έτοιμη για μια τέτοια άνευ όρων αφοσίωση που αξίζει ένα παιδί. Τουλάχιστον, όχι μέχρι τώρα. Το αύριο πώς να το ξέρω... Δεν είμαι μέντιουμ» τόνισε στο people.
Όπως στα περισσότερα παιδιά χωρισμένων γονιών, έτσι και στη Δήμητρα υπάρχει ένα αυστηρό ηθικό σύστημα σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις ζωής, παρόλο που δηλώνει ανεύθυνη σε πολλούς τομείς. «Μου μιλάς για μοντέλο οικογένειας. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να προκύψει η μεγάλη τύχη να συναντήσεις έναν άνθρωπο που να είναι πραγματικά ο άνθρωπος της ζωής σου. Εμένα δεν μου έχει συμβεί αυτό μέχρι τώρα. Το ήξερα, όμως. Δεν το παραδεχόμουν, αλλά το ήξερα μέσα μου. Δεν ήταν κανείς από τους ανθρώπους με τους οποίους έχω βρεθεί αυτό που ήθελα να είναι. Όχι επειδή ήταν εκείνοι κακοί, αλλά δεν ήταν το αντίστοιχό μου, το άλλο μισό μου. Είχα μακροχρόνιες σχέσεις, γιατί είχα πάντα ανάγκη για μια σταθερά στη ζωή μου. Ακόμα κι όταν πια ένιωθα ότι δεν ήταν αυτό που φανταζόμουν ο άνθρωπος που βρισκόταν απέναντί μου. Έφτιαχνα με το μυαλό μου την ποιότητα και το χαρακτήρα του άλλου, που συχνά δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Πια έχω τη δύναμη να είμαι και μόνη μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved