Χρήστος Σπανός: Ο γάμος του και οι κρίσεις
Showbiz

Χρήστος Σπανός: Ο γάμος του και οι κρίσεις

O Χρήστος Σπανός είναι παντρεμένος εδώ και 15 χρόνια. Πέρασε κρίση στον γάμο του με τη Μελίνα Παιονίδου;

«Πολλές φορές περάσαμε κρίση με τη Μελίνα. Μια σχέση περνά από διάφορες φάσεις. Η ρουτίνα, η καθημερινότητα, οι υποχρεώσεις μπορεί να επηρεάσουν ένα ζευγάρι. Φτάσαμε ευτυχώς στο σημείο να καταλαβαίνει ο ένας τα ελαττώματα του άλλου και να τα βλέπει με συμπάθεια. Έτσι ακόμα κι αν κάποιες καταστάσεις είχαν οξυνθεί πέρασαν» τόνισε στο Πρώτο Θέμα
- Φτάσατε στα όρια του χωρισμού;
«Οχι. Είμαι άνθρωπος της συζήτησης. Θέλω να λύνω όποιο θέμα υπάρχει. Έχει τύχει να καβγαδίσουμε πολύ έντονα αλλά μετά να δίνει χώρο και χρόνο ο ένας στον άλλον.»
- Θέλει τόλμη, πάντως, να διεκδικήσεις μια γυναίκα που υπήρξε καθηγήτριά σου στη σχολή, γιατί συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει ένα παιχνίδι εξουσίας.
«Είναι παιχνίδι εξουσίας. Η Μελίνα ήρθε στη δραματική σχολή ως νέα καθηγήτρια όταν ήμουν στο τρίτο έτος. Όταν είσαι ερωτευμένος δεν βλέπεις μπροστά σου. Τη διεκδίκησα, της είπα: «Είμαι εδώ για σένα». Ήταν τολμηρό. Θα μπορούσα κάλλιστα να σκεφτώ ότι δεν πρέπει, αλλά όταν ερωτεύεσαι πρέπει να εκφράζεις τα συναισθήματά σου και αν βρεις την πόρτα ανοιχτή να συνεχίσεις.»
- Πώς αντέδρασε;
«Αρχικά σοκαρίστηκε. Συνέχισα τη διεκδίκηση όμως και την κέρδισα. Να φανταστείς ότι ήταν τόσο ανατρεπτικό αυτό που ζήσαμε που παντρευτήκαμε μέσα σε μία νύχτα. Βρισκόμασταν στην Κεφαλονιά για διακοπές και της έκανα πρόταση γάμου. Διαλέξαμε ένα ξωκλήσι στο νησί. Παρόντες ήταν μόνο ο παπάς και ο κουμπάρος. Δεν ήξερε κανένας ότι παντρευόμαστε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved