Μία πράξη ανθρωπιάς από την δημοσιογράφο Μαρία Σμιλίδου!
Showbiz

Μία πράξη ανθρωπιάς από την δημοσιογράφο Μαρία Σμιλίδου!

Η Μαρία Σμιλίδου μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook αποκάλυψε μια πράξη ανθρωπιάς που έκανε πριν λίγες μέρες.

Η δημοσιογράφος έδωσε σ' έναν συνάνθρωπό της πέντε ευρώ, ο οποίος εκείνη την ημέρα είχε τα γενέθλια του και ήθελε να πάει να πλυθεί στα δημόσια λουτρά. Συγκεκριμένα έγραψε:
«Koλοκοτρωνη κ Σταδιου. Σημερα το πρωι.Νεοαστεγος πλησιαζει στο ανοιχτο μου παραθυρο ,του κανω νευμα οτι δεν θα δωσω . Δεν επιμενει για λεφτα αλλα μου λεει αγανακτισμενος:'Απ το πρωι δεν βγαινει με τιποτα. Παλευω να μαζεψω 5 ευρω να παω να πλυθω στα δημοσια λουτρα και ακομα μονο στα 3 ευρω ειμαι.. Κι εχω και γεννεθλια ,κλεινω τα 49". Του δινω το 5ευρω μου και του ευχομαι ολοψυχα Χρονια πολλα. "Δεν ειμαστε καλα !!!Ο Θεος σε εστειλε σημερα;" Να πιστευεις στα θαυματα του απαντω και ριχνω κ τα τελευταια μου ψιλα. Το ονομααα σου ,μου φωναζει ενω το φαναρι εχει αναψει πρασινο. Μαρια του λεω ,εγω ειμαι ο Κωστας μου φωναζει .Τι κριμα που δεν προλαβα την τελευταια εικονα της μορφης του. Το ωραιοτερο δωρο γεννεθλιων που εχω κανει τελικα ηταν του Κωστα . Ενα μπανιο στα δημοσια λουτρα της Αθηνας , την ημερα των γεννεθλιων του. Καλο ξημερωμα» .

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved