Γιάννης Φέρτης: «Δεν αντέχω τους συναδέλφους - μεταμελημένες Μαγδαληνές!»
Showbiz

Γιάννης Φέρτης: «Δεν αντέχω τους συναδέλφους - μεταμελημένες Μαγδαληνές!»

Ο Γιάννης Φέρτης έχει κάνει πολλά θεατρικά χιλιόμετρα.

«Αμέτρητα! 55 χρόνια μετράω στο θέατρο, οπότε καλύτερα να μην αρχίσουμε να τα υπολογίζουμε. Ήταν το 1959 που μαθητής ακόμα της δραματικής σχολής του ιστορικού Θεάτρου Τέχνης έπαιξα για πρώτη φορά στην «Ηλικία της νύχτας» για να ακολουθήσουν μια σειρά από σπουδαίες παραστάσεις: από την «Ευρυδίκη» και το «Γλυκό πουλί της νιότης» μέχρι τους «Όρνιθες». Ήταν «ακριβές» στιγμές, έζησα μοναδικές εμπειρίες εκεί και έπειτα «άνοιξα» τα φτερά μου εκτός, κι ήρθαν μια σειρά από ξεχωριστά και ιδιαίτερα ζηλευτά «ταξίδια», άλλα που έστησα εγώ ως παραγωγός κι άλλα που υπήρχα σε δουλειές που έστηναν άλλοι» τόνισε στο Hello.
-Τι κερδίσατε και τι χάσατε στα χρόνια αυτά;
«Δεν έχασα τίποτα. Μόνο κέρδισα. Ακόμα και από τις αποτυχίες που έκανα, έμαθα, προχώρησα και «πλούτισα» ως ηθοποιός και ως άνθρωπος.»
- Δεν μετανιώσατε για δουλειές που έχετε κάνει;
«Ποτέ! Ακόμα και για τις βλακείες που έκανα, γιατί έκανα και τέτοιες στο σι¬νεμά, δεν μετάνιωσα. Είχα συγκεκριμένους λόγους που έκανα κάποιες κινήσεις. Όχι, δεν μετανιώνω. Δεν αντέχω τους συναδέλφους - μεταμελημένες Μαγδαληνές! Δεν παίρνω πίσω τίποτα από όσα έκανα. Τίποτα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved