Μπέτυ Μαγγίρα: «Δεν χρειάζεται να τα απομυθοποιήσουμε όλα πια»
Showbiz

Μπέτυ Μαγγίρα: «Δεν χρειάζεται να τα απομυθοποιήσουμε όλα πια»

Υπάρχουν πράγματα που προσπαθούσε να κρατήσεις κρυφά από τον Δημήτρη στην αρχή της γνωριμίας τους η Μπέτυ Μαγγίρα;

«Θα σου φανεί αστείο, αλλά στην αρχή δεν μπορούσα να πάω στην τουαλέτα όταν ήξερα ότι είναι εκείνος στο σπίτι. Έπρεπε λοιπόν να βρίσκω διάφορες προφάσεις για να τον διώχνω. Δεν θα ξεχάσω, σε μία από τις πρώτες μας ρομαντικές αποδράσεις που πήγαμε στη Σαντορίνη. Φτάνουμε στο ξενοδοχείο, που ήταν ακριβώς απέναντι από το ηφαίστειο, και πιάστηκε η αναπνοή μου μόλις είδα τη θέα. Τόσο υπέροχα ήταν. Μπαίνουμε στο δωμάτιο και τι να δω: το μπάνιο δεν είχε πόρτα! Ε, περιττό να πω ότι κάθε φορά που ήθελα να πάω στην τουαλέτα τον υποχρέωνα να βγαίνει στο μπαλκόνι. (Γελάει.) Ακόμη και τώρα δεν του επιτρέπω να μπει στο μπάνιο όταν είμαι μέσα και απορώ με τα ζευγάρια που το κάνουν. Δεν χρειάζεται να τα απομυθοποιήσουμε όλα πια» τόνισε στο OK.
-Ήσουν από τις γυναίκες που ξυπνούσαν λίγο πιο νωρίς το πρωί και βάφονταν ελαφρά για να μην τις δει ο σύντροφος τους τε-λείως αμακιγιάριστες;
«Όχι, όχι. Παρόλο που εμένα μου αρέσω πολύ περισσότερο όταν είμαι μακιγιαρισμένη, με ένα ωραίο φόρεμα και τακούνια, ο Δημήτρης με προτιμάει όταν είμαι ντυμένη με ένα τζιν και ένα λευκό t-shirt. Εγώ ακόμη και στο σπίτι όταν ήμουν, έβαζα πάντα λίγη μάσκαρα και λίγο γκλθ5, αλλά αυτό το έκανα γιατί μου άρεσε εμένα να είμαι περιποιημένη και όχι για τον Δημήτρη. Βέβαια, από τη στιγμή που έγινα μητέρα, αυτά άλλαξαν. Εκεί που δεν πήγαινα ούτε μέχρι το περίπτερο χωρίς τακούνια, τώρα δεν έχω το κου-ράγιο να το κάνω. Αυτά που βλέπουμε στοsex and the city, που ανεβοκατεβαίνει η άλλη τις σκάλε$ με τη μίνι φούστα, το πέδιλο και το παιδί αγκαλιά είναι μύθος. Έχω φτάσει στο σημείο να πάω για καφέ άβαφη. Ποια; Εγώ! Τουλάχιστον έχω ακόμα συναίσθηση και αν με δει κάποιο; και μου ζητήσει να βγούμε φωτογραφία όταν δεν έχω ίχνο5 μακιγιάζ θα το κάνω αφού προηγούμενα» φορέσω τα γυαλιά μου. (Γελάει.)»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved