Μπέτυ Μαγγίρα: «Δεν ξέρω αν ήταν επιλόχεια κατάθλιψη αυτό που έπαθα, αλλά τα νεύρα μου είχαν κλονιστεί»
Showbiz

Μπέτυ Μαγγίρα: «Δεν ξέρω αν ήταν επιλόχεια κατάθλιψη αυτό που έπαθα, αλλά τα νεύρα μου είχαν κλονιστεί»

Αν δεν ζηλεύει τον άντρα της η Μπέτυ Μαγγίρα, τότε πώς ανακάλυψε τα μηνύματα που του έστελναν οι θαυμάστριες του στο Facebook, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της;

«Μόνος του μου τα έδειξε τα μηνύματα. Δεν μπήκα με τον κωδικό του στον λογαριασμό του για να τσεκάρω ποια του στέλνει τι. Στο παρελθόν μπορεί να έχω κάνει και εγώ τις κατινιές μου. Τώρα πια όχι. Αυτό που ερωτεύτηκα στον Δημήτρη, πέραν βεβαίως της εξωτερικής του εμφάνισης, είναι αυτή η πραότητα του χαρακτήρα του. Εγώ έχω έντονη προσωπικότητα και πολύ συχνά ανέβαζα τους τόνους. Από τότε που τον γνώρισα έχω χαλαρώσει απίστευτα. Έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος. Αλλά έχει και αυτός τα ελαττώματα του. Αυτό που με εκνευρίζει αφάνταστα είναι η ακαταστασία του. Μπαίνει στο σπίτι και πετάει αλλού την τσάντα, αλλού τα παπούτσια του, αλλού το t-shirt του. Εγώ θέλω να είναι όλα στη θέση τους» τόνισε στο ΟΚ.
-Παρατήρησες διαφορές στη σχέση σου με τον Δημήτρη, από τότε που γίνατε γονείς;
«Από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός, το εγώ σου το πατάς κάτω σαν σκουλήκι. Αλλάζουν αυτόματα οι προτεραιότητες και άρα και οι ισορροπίες μέσα στο σπίτι, γι' αυτό και πολλά ζευγάρια καταλήγουν στον χωρισμό. Ειδικά για τη γυναίκα που εξαιτίας των ορμονών έχει συνέχεια διακυμάνσεις στη ψυχολογία της, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και πρέπει ο σύντροφος της να δείξει υπομονή και κατανόηση. Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού, που θήλασα κιόλας και είχα ταυτόχρονα την Ανδριάνα να ζητάει -και δικαιολογημένα- την προσοχή μου, αισθανόμουν φοβερά καταπονημένη. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μητέρα, ίσως ο ενθουσιασμός να υπερκαλύπτει την κούραση που νιώθεις, αλλά όταν έχεις δύο παιδιά που περιμένουν τα πάντα από εσένα, είναι αδύνατο κάποια στιγμή να μη χάσεις την υπομονή σου. Δεν ξέρω αν ήταν επιλόχεια κατάθλιψη αυτό που έπαθα, αλλά τα νεύρα μου είχαν κλονιστεί. Ήταν και που ήμουν συνέχεια στο σπίτι και δεν πήγαινα στη δουλειά μου για να αλλάζω παρασταθείς και μοιραία αυτό μου έφερνε ένταση. Εντωμεταξύ, όταν το μωρό ήταν 45 ημερών αρρώστησε και έπρεπε να νοσηλευτεί για μερικές μέρες, οπότε εκείνο το διάστημα δοκιμάστηκαν πολύ οι αντοχές μου. Ευτυχώς, ο Δημήτρης ήταν πολύ υποστηρικτικός και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να με βοηθήσει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved