Γιώργος Παράσχος: Ο γάμος και το… νοικοκυριό
Showbiz

Γιώργος Παράσχος: Ο γάμος και το… νοικοκυριό

Ποιος κάνει τις δουλειές του σπιτιού;

«Θα ξυπνήσουμε το πρωί, θα φτιάξω το πρωινό ο Γιώργος ζητάει πιο υγιεινά πράγματα, όπως σκέτα ασπράδια αυγών-, μετά θα μαγειρέψω, ενώ παράλληλα θα συγυρίσω λίγο το σπίτι. Στη συνέχεια θα πάω στο μαγαζί και μετά όλο το απόγευμα είναι αφιερωμένο στον Γιώργο. Μου αρέσει να μαγειρεύω. Από τότε που έμεινα μόνη μου μαγειρεύω κάθε μέρα» τόνισε η Χρύσα Κροκίδα στο ΟΚ.
Γιώργος: «Εγώ μαγειρεύω μόνο αυγά, πατάτες και μακαρόνια»
¨-Ο Γιώργος δηλαδή δεν βοηθάει στο νοικοκυριό;
Γιώργος: «Ναι, πατάω τα κουμπάκια στο πλυντήριο.»
Χρύσα: «Άστον να λέει. Με βοηθάει πολύ. Έβαψε όλο το σπίτι, Ήταν και η δουλειά του παλιά, ελαιοχρωματιστής. Είναι πολύ νοικοκύρης και οργανωτικός - τα ρούχα του δεν θα τα βρω ποτέ πεταμένα θα είναι όλα διπλωμένα ή στο καλάθι με τα άπλυτα. Σημειώνει ό,τι πρέπει να κάνει μέσα στην ημέρα, και για το σπίτι και για δικές του δουλειές. Τον προηγούμενο χρόνο ήμασταν διαχειριστεί της πολυκατοικίας, οπότε είχαμε την επίβλεψη όχι μόνο του σπιτιού μας, αλλά και όλου του κτιρίου. (Γελάει)»
-Ήταν κοινή απόφαση να παντρευτείτε στον τόπο καταγωγής του Γιώργου;
Χρύσα: «Εγώ το ήθελα πιο πολύ..»
Γιώργος: «Το άφησα στην επιλογή της Χρύσας, αλλά η χαρά μου ήταν τριπλάσια όταν μου είπε ότι θέλει να παντρευτούμε στο χωριό μου, στην Καβάλα Ήθελε να γίνει ο γάμος μέσα σε δασός και όταν μου είπε ότι άκουσε για ένα ξωκλήσι μέσα στην πρασινάδα -μου έκανε εντύπωση πως το ανακάλυψε-, την Αγία Παρασκευή, πήγαμε, το είδαμε και αποφασίσαμε ότι εκεί θα γινόταν ο γάμος μας. Ήταν ένα άσπρο εκκλησάκι σκεπασμένο με πλατάνια. Έτσι όπως έγινε ο γάμος, ένιωσα ότι η Χρύσα ήταν η πριγκίπισσα του δασούς και εγώ ο ξυλοκόπος. Μου άρεσε όταν ήρθε το αυτοκίνητο απ' όπου βγήκε και ήταν τόσο όμορφη.»
Χρύσα: «Εγώ ήθελα μόνο να είναι όλα απλά, όμορφα και παραδοσιακά. Άλλα και το προηγούμενο βράδυ ήταν πολύ ωραία με τα τοπικά έθιμα. Μου έφεραν οι συγγενείς του Γιώργου το νυφικό και μετά έγινε χορός μέχρι το πρωί. Είχαμε τρεις μέρες γλέντια, τρεις μέρες ξενύχτι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved