Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν πιστεύω σε ωραίες παρέες, πιστεύω σε προσωπικότητες και σε ομάδες»
Showbiz

Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν πιστεύω σε ωραίες παρέες, πιστεύω σε προσωπικότητες και σε ομάδες»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε μια πολύ γεμάτη χρονιά, με μιούζικαλ, θεατρική παράσταση, εμφανίσεις, γυρίσματα για ταινίες.

«Με αφορά αυτό που έρχεται στο μέλλον, αυτό που έρχεται τώρα. Το παρελθόν δεν με αφορά. Το χρησιμοποιώ μόνο για να υπάρχει το μέλλον. Και , δεν το λέω με ματαιοδοξία. Για να επικοινωνήσουμε πρέπει να σκεφτόμαστε τους άλλους όχι τον εαυτό μας. Με ενδιαφέρει το παρόν. Δεν είμαι πάσχων εργασιομανής. θέλω να παράγω έργο, και προκειμένου να γίνει αυτό, κάνω και οικονομικές εκπτώσεις, σε μια εποχή που η οικονομία κα ζει τα πάντα» τόνισε στο ΟΚ.
-Δεν έχεις ανάγκη να κάνεις ένα διάλειμμα για να είσαι δημιουργικός;
«Για να ξεκουράζομαι, πρέπει να κουράζομαι! Δεν γίνεται αλλιώς. Όμως, άλλα με κουράζουν, όχι ο τρόπος που κάνω την Τέχνη μου επάγγελμα, γιατί αυτός μου επιτρέπει να υλοποιώ τα όνειρα μου και να εκφράζομαι.»
-Πόσο επηρεάζουν την απόφαση σου οι συντελεστές μιας συνεργασίας;
«Δεν θέλω να λέω αυτό που λένε όλοι ότι «είμαστε μια ωραία παρέα». Εγώ δεν πιστεύω σε ωραίες παρέες, πιστεύω σε προσωπικότητες και σε ομάδες. Σε αυτή την παράσταση έχουμε προσωπικότητες. Επιπλέον, επειδή ως καλλιτέχνης υπηρετώ χα πάντα, είναι χαρά μου να δουλεύω με το Εθνικό θέατρο της Ελλάδας, ένα θέατρο που έχει τα μέσα, τον πλούτο, το βεστιάριο και τη σοφία να παραγάγει πολλά. Δεν ήταν όμως μόνο αυτά που με επηρέασαν θετικά. Είχα δει ξανά τους Βατράχους σε άλλο ανέβασμα, και είτε μου άρεσαν είτε όχι, δεν μπορώ να πω ότι ταυτίστηκα με την παράσταση. Τώρα ταυτίζομαι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved