Άντζελα Δημητρίου: «Προτιμώ να είμαι στην κριτική επιτροπή του DWTS»
Showbiz

Άντζελα Δημητρίου: «Προτιμώ να είμαι στην κριτική επιτροπή του DWTS»

H Άντζελα Δημητρίου θα είναι τελικά στον 5ο κύκλο του «DWTS»;

«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον Γιάννη Λάτσιο. Ακόμα όμως δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε. Αν δηλαδή θα είμαι στην επιτροπή ή θα χορέψω» τόνισε στο Mytv.
-Εσείς έχετε κάποια προτίμηση σε σχέση με αυτό;
«Προτιμώ να είμαι στην κριτική επιτροπή. Τον κατέχω τον χορό, δηλαδή μπορώ να πω τη γνώμη μου. Το άλλο ενδεχόμενο είναι να είμαι κάποια στιγμή στο σόου ως γκεστ και να χορέψω. Να δοκιμάσουμε ένα ταγκό, ένα βαλς, κάτι διαφορετικό από αυτά που χορεύουν στις πίστες.»
-Το έχετε ξανακάνει; Γιατί είναι και δύσκολοι οι ballroom χοροί...
«Όχι. θα είναι η πρώτη φορά...»
- Και πώς νιώθετε για αυτό;
«Πολύ ωραία. Είναι καλό να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα. Σε περίπτωση που δεν ήσασταν στην κριτική επιτροπή, αλλά διαγωνιζόσασταν, πώς θα αισθανόσασταν με το γεγονός ότι θα κριθείτε; Πάρα πολύ ωραία. Άλλωστε ο κόσμος είναι αυτός που θα κρίνει αν χορεύω καλά. Δεν έχω πρόβλημα, αρκεί η συμμετοχή μου στο «Dancing», γιατί ξέρω ότι είναι για φιλανθρωπικό σκοπό, γεγονός που με χαροποιεί. Δεν είναι το θέμα ότι έχουμε ανάγκη να είμαστε στην επικαιρότητα. Γιατί πιστεύω ότι ένα μεγάλο όνομα δεν έχει ανάγκη την επικαιρότητα. Έτσι δεν είναι; Ούτε έχει ανάγκη την τηλεθέαση. Αλλά νομίζω ότι είναι καλό. Όταν υπάρχει ένα καλό κανάλι και μπορεί να προωθήσει έναν καλλιτέχνη, τον οποιονδήποτε καλλιτέχνη και όχι μόνο εμένα, του κάνει καλό.»
- Το παρακολουθούσατε το σόου τις προηγούμενες σεζόν;
«Όχι σταθερά, γιατί δεν μπορώ να κάθομαι να βλέπω συνεχώς τηλεόραση. Αλλά όταν μπορούσα να το δω, το έβλεπα. Η γνώμη μου είναι ότι προ-σπαθούν να χορέψουν και είναι καλό αυτό, γιατί πιστεύω ότι μέσα από τον χορό και γυμνάζεσαι και μαθαίνεις καινούρια πράγματα. Νομίζω πως ό,τι νέο μαθαίνουμε στην εποχή αυτή που ζούμε, είναι καλό. Για παράδειγμα, κάποια που δεν έχει καλή κίνηση πάνω στην πίστα, πηγαίνοντας στο «Dancing», έχει κάποιον χορογράφο που της μαθαίνει να στέκεται καλύτερα. Το 'χω δει πολλές φορές να συμβαίνει αυτό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved