Δέσποινα Βανδή: Το περιπετειώδες ταξίδι της στην Λήμνο. Τι συνέβη;
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Το περιπετειώδες ταξίδι της στην Λήμνο. Τι συνέβη;

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε για λίγες ημέρες στην Λήμνο.

Η τραγουδίστρια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook για το ταξίδι της αυτό: «Προχθές το βράδυ στην πλατεία του χωριού Τσιμανδρία στην ταβέρνα του Μερακλή με πλησίασε μια ευγενική κυρία με λίγο περίεργη προφορά στα ελληνικά και μου ζήτησε να βγούμε μια φωτογραφία! Ρώτησα από περιέργεια από που είναι και μου απάντησε ότι είχε έρθει από την Αυστραλία και πιο συγκεκριμένα από το Sidney για διακοπές! Της είπα χαμογελώντας ότι όσες ώρες έκανε εκείνη να φτάσει από το σπίτι της εδώ άλλες τόσες έκανα κι εγώ!

Μια μικρή Οδύσσεια ήταν το ταξίδι αυτό μιας και αποφάσισα να πάω από τη Θεσσαλονίκη με ένα καράβι που δεν έφυγε ποτό!Για να μη μακρηγορώ με βαρετές λεπτομέρειες έφτασα στο νησί μετά από 24 ώρες! Θα μπορούσα δηλαδή να είχα παει και πιο νότια του Sidney! Έφυγα από το σπίτι μου στις 17:00 και έφτασα στη Λήμνο την άλλη μέρα στις 21:00.

Η θέα του φωτισμένου Άη Νικόλα ψηλά στο βράχο απέναντι από το λιμάνι ήρθε και πήρε αμέσως όλη την ταλαιπωρία από πάνω μου! Βράδυ η γη να μυρίζει τόσο ωραία και μεις με κατεύθυνση το Μούδρο να φλυαρούμε από χαρά που φτάσαμε!

Τις επόμενες μέρες και μετά από την πολύ όμορφη συναυλία μας στο λιμάνι του Μουδρου ανακαλύπτω τις ομορφιές του νησιού! Τελικά δεν ήξερα τίποτα για τη Λήμνο. Έχει πάρα πολλές παραλίες με άμμο και υπέροχα νερά! Επισκέπτομαι την Πολιόχνη και το αρχαίο θέατρο της Ηφαιστίας! Τα χωριά Κόντια, Παλιό Πεδινό, Βάρος Ατσίκι (έβαλα και το χωριό σου Τάσο να μη λες)! Πετρόχτιστα!

Ξέρατε εσείς ότι η Δημοκρατία λένε ότι γεννήθηκε εδώ;
Αυτός ο τόπος έχει πολλά να δεις και πολύ καλή ενέργεια και πολύ φιλόξενους ανθρώπους! Αν επισκεφτείτε τη Λήμνο πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε τα τυριά Καλαθάκι και Μελίχλωρο που είναι ντόπια!Εκτός από όλα τα άλλα!

Κι όλα αυτά τα έμαθα από τους Λημνιούς εν δράσει που μου μιλούσαν με τόση αγάπη για το νησί και τις δραστηριότητες τους μέσω του Φεστιβάλ που οργανώνουν δυο χρόνια τώρα! Ένα έχω να σας πω! Ήρθα για δυο μέρες κι έκατσα άλλες τέσσερις! Λέτε ο Όμηρος να είχε δίκιο; Λήμνος: Η πιο αγαπημένη από όλες τις στεριές.
Εγώ πάντως θέλω να ξανάρθω!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved