Σμαράγδα Καρύδη: «Ε, δεν είμαι και Μητσοτάκης...»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Ε, δεν είμαι και Μητσοτάκης...»

Τα βάφει συχνά τα μαλλιά της η Σμαράγδα Καρύδη;

«Είμαι εκ του φυσικού μου ξανθιά. Από τον πατέρα μου και τη μητέρα μου. Όμως, ναι, τα βάφω. Για τι ανάγκες κάθε δουλειάς. Ας πούμε για το "Σικάγο" τα έβαψα πλατινένια. Για τον "Σιρανό", που θα το επαναλάβουμε σε περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, θα τα βάψω πάλι» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Τώρα σε ρωτώ. Πώς μπορεί κάποιος που έχει δει «Σιρανό» με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ σε μία από τις καλύτερες κινηματογραφικές εμφανίσεις του να κόψει εισιτήριο να το δει με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο; Πριν προλάβει την... πρόλαβα.
- Ακούγεται προσβλητικό, αλλά να ξέρεις είναι αυθόρμητο. Αλλωστε ο Βασίλης, εκτός από σπουδαίος κωμικός, ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές στο «Bank Bang», μιας από τις ελάχιστες εξαιρετικές κωμωδίες των τελευταίων χρόνων. «Μα, άνθρωπέ μου, κάθε ανέβασμα για κάθε κλασικό έργο περιέχει μια διαφορετική άποψη. Με αυτή τη λογική μετά τον Λόρενς Ολίβιε δεν θα έπρεπε να παίξει κανείς άλλος Αμλετ».
Η ατμόσφαιρα βάρυνε κι έτσι αποφάσισα να το στρίψω προς τα ερωτικά.
- Σε φλερτάρουν; «Μερικές φορές».
- Εννοώ στα παρασκήνια, ηθοποιοί. «Αυτό λέω κι εγώ».
- Ομως η Σμαράγδα ανένδοτη και πιστή. «Για να τελειώνουμε με τον χαρακτήρα της Σμαράγδας. Εκτός των άλλων, είμαι μόνιμα ανικανοποίητη. Εχω κι εγώ τα άγχη μου. Δεν είμαι και Μητσοτάκης που λέει ότι κάθε βράδυ πέφτει και κοιμάται σαν πουλάκι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved