Μαριάντα Πιερίδη: «Υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις συναδέλφων που δεν είχαμε καλή επαφή εξαρχής»
Showbiz

Μαριάντα Πιερίδη: «Υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις συναδέλφων που δεν είχαμε καλή επαφή εξαρχής»

Η Μαριάντα Πιερίδη δείχνει να μην έχει πλέον σε πρώτη προτεραιότητα την καριέρα της.

«Πριν έρθει ο γιος μου, μπορεί να έκανα μικρές εκπτώσεις και σε αυτό τον τομέα. Μετά το παιδί όμως, αποφάσισα να αλλάξω τακτική σε αυτό το θέμα. Κρατώ τις καλές δουλειές που έχω κάνει ως τώρα, επιλέγοντας να αφοσιωθώ στο γιο μου μέχρι και τον Σεπτέμβρη. Αυτή την περίοδο όμως έχω καταπιαστεί και με κάτι εντελώς διαφορετικό, συνδυάζοντας δύο πράγματα που πάντα με ενδιέφεραν. Εδώ και χρόνια ασχολούμουν ενεργά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο το facebook και το twitter όσο και το instagram έχοντας αποκτήσει περισσότερους από πενήντα χιλιάδες φίλους. Επιπλέον πάντα αγαπούσα ιδιαίτερα τη μόδα, που άλλωστε αποτελεί και μέρος της δουλειάς μου. Έτσι κάποιοι πολύ καλοί μου φίλοι μου πρότειναν να αναλάβω την προώθηση μέσω των social media της εταιρείας τους. Είναι κάτι πολύ καινούργιο για εμένα υπό την έννοια ότι κάνω πλέον μια πρωινή δουλειά και επιπλέον με ευχαριστεί ιδιαίτερα γιατί μου δίνει την ευκαιρία να αναδείξω μια πτυχή του εαυτού μου που ναι μεν γνώριζα, αλλά δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να την καλλιεργήσω και επαγγελματικά» τόνισε στο ΕΓΩ.
- Είναι διαφορετικό το να κάνεις μια πρωινή δουλειά;
«Ναι. Είναι τελείως διαφορετικό. Βέβαια έχω τη δυνατότητα να την κάνω ό,τι ώρα θέλω μέσα στην ημέρα. Σίγουρα πάντως δεν έχει ξενύχτια.»
- Σου λείπει το τραγούδι;
«Δεν έχω σταματήσει. Απλά κάνω κάποιες δουλειές επιλεκτικά. Διατηρώ μια πολύ καλή επικοινωνία σχεδόν με όλους τους καλλιτέχνες που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες εξαιρέσεις συναδέλφων που δεν είχαμε καλή επαφή εξαρχής.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved