Κρατερός Κατσούλης: «Δεν πιστεύω στη στείρα κριτική, που κατά τη γνώμη μου είναι... κακία»
Showbiz

Κρατερός Κατσούλης: «Δεν πιστεύω στη στείρα κριτική, που κατά τη γνώμη μου είναι... κακία»

Με θέατρο, τηλεόραση, πρόβες και γυρίσματα προλαβαίνει ο Κρατερός Κατσούλης να δει την οικογένειά του;

«Σε κάθε ευκαιρία! Την κάθε ώρα που ξεκλέβω την αφιερώνω στα κορίτσια μου: στο μεγάλο μου, την Κατερίνα (Καραβάτου), και στο μικρό μου το κορίτσι, την Αέλια...» τόνισε στο Τηλέραμα.
-Η εμπειρία σας ως κριτή στο «J2US» πώς σας φάνηκε;
«Πολύ ενδιαφέρουσα! Δεν είχα βρεθεί ποτέ στην... άλλη πλευρά, σε αυτή δηλαδή της κριτικής επιτροπής, γι' αυτό και σκέφτηκα να δω πώς είναι. Θέλω να πω, σε όλη μου τη ζωή ήμουν πάντα κρινόμενος, γιατί αυτό συμβαίνει με το θέατρο, κάθε βράδυ κρίνεσαι από το κοινό, οπότε το να μπω για μια φορά στη θέση του κριτή ήταν μια ωραία πρόκληση/Ηταν βέβαια και περίεργο, γιατί η θέση αυτή είναι τελικά δύσκολη και άχαρη, όμως η αλήθεια είναι πως τη χάρηκα».
-Ως κριτής πάντως δημιουργήσατε αίσθηση, μια και σχεδόν μονίμως διαφωνούσατε με τους υπόλοιπους. Τελικά ήταν άποψη ή... ρόλος;
«Κανένας ρόλος. Ήταν η άποψη που είχα κάθε φορά για κάθε διαγωνιζόμενο. Έτσι κι αλλιώς είναι περίεργο να κάνεις τον κριτή και εγώ προσπάθησα να βρω τρόπους να ισορροπήσω. Επειδή όμως και εγώ ο ίδιος ως ηθοποιός δεν πιστεύω στη στείρα κριτική, που κατά τη γνώμη μου είναι... κακία, προσπαθούσα σε κάθε live να είμαι σαφής και να μην αερολογώ. Να δίνω δηλαδή με την κριτική μου στον διαγωνιζόμενο μια καλή ιδέα για το πώς νόμιζα ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερος την επόμενη φορά. Δεν ξέρω βέβαια αν ήμουν σωστός ή λάθος, σίγουρα όμως εξέφραζα πάντα τον εαυτό μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved