Ενγκίν Ακιουρέκ: «Δεν βάζω τη ζωή μου σε καλούπια, ούτε τέτοιες προτεραιότητες»
Showbiz

Ενγκίν Ακιουρέκ: «Δεν βάζω τη ζωή μου σε καλούπια, ούτε τέτοιες προτεραιότητες»

Συνήθως ο Ενγκίν Ακιουρέκ στην τηλεόραση υποδύεται πληγωμένους άντρες, όπως ο Ομέρ.

«Αυτοί οι χαρακτήρες είναι πιο αληθινοί και μου αρέσουν. Άλλωστε, αυτό είναι που τους κάνει διαφορετικούς και ιδιαίτερους. Στο τέλος, όλοι έχουμε τις πληγές μας. Σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές σειρές, μπλέκομαι με το χαρακτήρα και γίνομαι κι εγώ ο ήρωας, όπως συμβαίνει με τον Ομέρ, ο οποίος έχει πληγωθεί από την προδοσία της Σιμπέλ» τόνισε στο 7 Μέρες TV.
-Τι σας εκνευρίζει σε μια γυναίκα;
«Το να είναι ανειλικρινής, να λέει ψέματα. Αυτό με τρελαίνει. Και το ίδιο συμβαίνει και με τον Ομέρ, ο οποίος ανακαλύπτει ότι η αρραβωνιαστικιά του είχε μια δεύτερη ζωή και αυτός δεν είχε καταλάβει τίποτα, παρότι ως αστυνομικός διαθέτει ένστικτο. Η ζωή του, όμως, αλλάζει όταν γνωρίζει την Ελίφ... Αυτό γίνεται σταδιακά. Παρότι στην αρχή τον εκνεύριζε, στη συνέχεια αποζητά τη συντροφιά της. Από την άλλη, βέβαια, δεν θέλει να ομολογήσει στον εαυτό του ότι η εικόνα της Σιμπέλ έχει αρχίσει να ξεθωριάζει μέσα του και αντιστέκεται στην έλξη που νιώθει.»
-Πώς είναι ως παρτενέρ η Τούμπα Μπουγιουκουστούν;
«Είμαστε καλή ομάδα κι έχω την τύχη να παίζω με μια σπουδαία ηθοποιό όπως εκείνη. Είναι πειθαρχημένη, έξυπνη και ικανή.»
- Είστε ο τύπος ανθρώπου που ερωτεύεται και ξεχνάει γρήγορα;
«Όπως όλοι οι άνθρωποι. Αρχίσαμε να ερωτευόμαστε σε μια πιο αθώα εποχή, τότε που δεν είχες τη δυνατότητα να γνωρίσεις κάποιον από το facebook και το twitter. Μεγαλώνοντας, όμως, ωριμάζεις, γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου και καταλαβαίνεις τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου.»
-Έχετε πει ότι δεν θα τρέχατε πίσω από κάποια που δεν θα σας ήθελε.
«Εξαρτάται από τον άνθρωπο.»
- Πώς δείχνετε το πάθος σας όταν είστε ερωτευμένος;
«Κατά τη γνώμη μου, το πάθος δεν έχει να κάνει μόνο με τον έρωτα. Είμαι παθιασμένος με τη ζωή.»
- Πρώτα π καριέρα και μετά οι έρωτες;
«Δεν βάζω τη ζωή μου σε καλούπια, ούτε τέτοιες προτεραιότητες.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved