Ποιος είπε: «Με τον Γιώργο και τη Φαίη ένιωσα κάπως δημόσιος υπάλληλος»
Showbiz

Ποιος είπε: «Με τον Γιώργο και τη Φαίη ένιωσα κάπως δημόσιος υπάλληλος»

Τελικά τι γεύση άφησε η τηλεοπτική χρονιά που έκλεισε σε γνωστό παρουσιαστή;

«Ήταν μια κουραστική χρονιά. Ήθελα να είναι κουραστική όμως. Μπορώ να σου πω ότι με τον Γιώργο και τη Φαίη ένιωσα κάπως δημόσιος υπάλληλος. Είχα συγκεκριμένο ρόλο, με προστάτευε ο Γιώργος, ένιωθα ασφαλής. ∆εν μετάνιωσα που δεν πήγα απέναντι. Ευχαριστώ τα παιδιά, μου έμαθαν πολλά. Είδα φέτος τις δυνάμεις και τις ικανότητές μου. Ξεκινήσαμε περίεργα φέτος, ένιωθα σαν να με είχαν ξεριζώσει. Εκτός τόπου και χρόνου. Αλλά μέχρι την τελευταία στιγμή ήμουν στην τσίτα. ∆εν ήμουν διεκπεραιωτικός».
Ο ∆ημήτρης Ουγγαρέζος είναι πλέον 35 ετών, έχει μεγάλη εμπειρία στην παρουσίαση και ανήκει σε μια φουρνιά ανθρώπων που έχουν σπουδάσει το αντικείμενό τους. Άραγε δεν βαρέθηκε να έχει δεύτερο ρόλο; «Και τι να κάνουμε; ∆ουλεύουμε σε δύσκολες εποχές στην τηλεόραση. Ολοι γνωρίζουμε ότι κουμάντο σε κάθε κανάλι κάνει το Εμπορικό Τμήμα. Εγώ, αν ήμουν στη θέση του καναλάρχη, θα έκανα ασφαλείς επιλογές. Πες ότι είμαστε θύματα της εποχής. Υπάρχει υλικό, υπάρχει πρωτοβουλία αλλά υπάρχει και τεράστιο οικονομικό ρίσκο. Ας κάτσουμε λοιπόν στη γαλέρα και ας περιμένουμε να φτιάξουν τα πράγματα. Είναι άγριες οι εποχές. Υπάρχουν άλλοι 500 εκεί έξω που θέλουν τη θέση σου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Πρέπει να παντρευτεί για να γίνει κεντρικός παρουσιαστής; «Εγώ ξέρω τι αξίζω, ξέρω και τι θέλω. Πιστεύω στις ομάδες, πιστεύω στον επικεφαλής μιας ομάδας που μπορεί να δώσει χώρο στον οποιονδήποτε. Το MEGA έχει λανσάρει το μοντέλο του ζευγαριού, το ίδιο έκανε μόδα και τις ομάδες. Μπορεί να μη γίνω πρώτος ποτέ. Εγώ ξέρω ότι δουλεύω 15 και 20 ώρες, μπορεί να είναι και θέμα ματαιοδοξίας, αλλά δουλεύω. Η χημεία είναι μια έννοια υπερεκτιμημένη στην τηλεόραση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved