Αραβανή: «Ό,τι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει με το σπαθί μου και χωρίς γνωριμίες και γλειψίματα»
Showbiz

Αραβανή: «Ό,τι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει με το σπαθί μου και χωρίς γνωριμίες και γλειψίματα»

Θεωρεί η Ευαγγελία Αραβανή ότι αδικήθηκε που έφυγε νωρίς από το «Dancing»;

∆εν θεώρησα στιγμή πως αδικήθηκα, γιατί το «Dancing» είναι ένα παιχνίδι και σ' ένα παιχνίδι δεν μπορείς να γνωρίζεις πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Οταν, δε, αποφασίζει το κοινό, δεν γνωρίζεις το κριτήριό του, το οποίο δεν αφορά απαραιτήτως στο διαγωνιστικό κομ- μάτι. ∆εν νιώθω αδικημένη που αποχώρησα νωρίς, γιατί πήρα θετικά σχόλια για την παρουσία μου και έγινα γνωστή σε ευρύτερο κοινό» τόνισε στο Πρώτο Θέμα
- Είχες δεχτεί την πιο σκληρή κριτική, καθώς δημοσιεύματα ανέφεραν ότι δεν έπρεπε να πάρεις μέρος λόγω των γνώσεών σου στον χορό.
«Παλιότερα στεναχωριόμουν γιατί είμαι ευαίσθητος άνθρωπος. Με το πέρασμα του χρόνου, όμως, τα όποια δημοσιεύματα με άφηναν και με αφήνουν αδιάφορη. Αυτό που με είχε ενοχλήσει αρκετά ήταν η αναφορά του ονόματός μου σε εκπομπή όπου έλεγαν ότι δεν έχω κάνει τίποτα επαγγελματικά και πως το μόνο πράγμα με το οποίο μπορούν να ασχοληθούν είναι η προσωπική μου ζωή. Κατά πρώτον, όταν μια σχέση σου γίνεται γνωστή θεωρώ τουλάχιστον χαζό το να μη μιλάς γι' αυτήν όταν σε ρωτούν. Κατά δεύτερον, όσον αφορά στα επαγγελματικά μου, ό,τι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει με το σπαθί μου και την αξία μου χωρίς γνωριμίες και γλειψίματα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved