Η Ευαγγελία Αραβανή μιλά για τηλεοπτικά πρόσωπα
Showbiz

Η Ευαγγελία Αραβανή μιλά για τηλεοπτικά πρόσωπα

Η Ευαγγελία Αραβανή μιλά για τηλεοπτικά πρόσωπα.

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά... «Όταν είχα πρωτοακούσει ότι ένα ζευγάρι που είναι μαζί στη ζωή θα βγει μαζί και στο γυαλί μού είχε κάνει εντύπωση. ∆εν πίστευα ότι είναι τόσο καλή ιδέα, αλλά στη συνέχεια οι τηλεθεάσεις με διέψευσαν. Ο Γιώργος και η Φαίη μού αρέσουν πολύ, αλλά ιδανικά θα ήθελα να δω κάτι διαφορετικό» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Πώς σου φαίνεται που στο τιμόνι του πρωινού του MEGA θα βρίσκεται ο Μάρκος Σεφερλής;
«Ο Μάρκος είναι πανέξυπνος και ιδιαίτερα ταλαντούχος. Ωστόσο, επειδή ως άνθρωπος είναι χείμαρρος, στην τηλεόραση θα πρέπει να βάλει ένα μέτρο για να μην κουράσει με την πλάκα και το γέλιο. Από κει και ύστερα περιμένω να τον δω με μεγάλη χαρά.»
- Πώς είδες τον Πέτρο Κωστόπουλο με την Τζένη Μπαλατσινού;
«Στην αρχή ήμουν επιφυλακτική, επειδή ο Πέτρος είναι χύμα και του ξεφεύγουν εύκολα κουβέντες. Στη συνέχεια όμως, όταν βρήκε τις ισορροπίες του, ήταν πάρα πολύ καλός και του βγάζω το καπέλο.»
- Πώς σου φάνηκε η Ναταλία Γερμανού στη νέα της εκπομπή;
«Ήταν μια διαφορετική εκπομπή όπου η Ναταλία προσπάθησε να στριμώξει τους καλεσμένους της. ∆εν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν το πέτυχε ή όχι. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η Ναταλία είναι πολύ καλή παρουσιάστρια και για μένα προσωπικά ο άνθρωπος που με στήριξε απόλυτα και μέχρι τέλους στο «Μες στην καλή χαρά».
- Ελένη Μενεγάκη...
«Πανέξυπνη γυναίκα και διαχρονική αξία για την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved