Ευαγγελία Αραβανή: «Θα ήθελα να παντρευτώ καλοκαίρι σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο»
Showbiz

Ευαγγελία Αραβανή: «Θα ήθελα να παντρευτώ καλοκαίρι σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο»

Στην προσωπική της ζωή η Ευαγγελία Αραβανή διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις. Μετά από 19 μήνες σχέσης με τον Ηλία Βρεττό τι πιστεύει ότι την κέρδισε σε εκείνον;

«Το ότι είναι ευαίσθητος και σε αντίθεση με άλλους άνδρες δεν έχει κανένα πρόβλημα να το δείξει. Από κει και ύστερα, είναι ρομαντικός, έχουμε χημεία, επικοινωνούμε απόλυτα και δεν τσακωνόμαστε ποτέ» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Συζείτε;
«Ναι, συζούμε και είναι σαν να έμενα πάντα μαζί του.
- Ισχύει ότι παντρεύεστε;
«∆εν έχουμε αρραβωνιαστεί, δεν παντρευόμαστε ακόμα, αλλά είμαστε καλά.»
- Έχεις σκεφτεί τον Ηλία ως πατέρα των παιδιών σου;
«Ναι, τον έχω σκεφτεί ως πατέρα των παιδιών μου γιατί πιστεύω ότι θα είναι ένας γλυκός, καλός και τρυφερός μπαμπάς.»
- Θέλεις να κάνεις σύντομα παιδί;
«Θέλω να κάνω παιδί, αλλά όλα είναι θέλημα Θεού. Πάντα ήθελα να κάνω παιδί σε μικρή ηλικία για να μην έχω μεγάλη διαφορά με τα παιδιά μου και για να έχω αντοχές.»
- Πώς έχεις φανταστεί τον γάμο σου;
«Επειδή έχω φορέσει πολλά νυφικά, θέλω απλά και λιτά πράγματα. Θα ήθελα να παντρευτώ καλοκαίρι σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, δεν παντρεύομαι φέτος.»
- Τέλος για φέτος οι διακοπές;
«Πήγα στους Παξούς, ένα νησί το οποίο λάτρεψα. Ο επόμενος σταθμός μου είναι ο τόπος καταγωγής μου, η Λευκάδα, όπου θα δω την οικογένειά μου, ενώ στα τέλη Αυγούστου θα πάμε κάπου με τον Ηλία. Θέλουμε η νέα σεζόν να μας βρει ξεκούραστους και ανανεωμένους, καθώς μας περιμένουν πολλή δουλειά και πολλά νέα σχέδια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved