Οι μακάβριες αποκαλύψεις της χήρας του Τζέιμς Μπράουν
Showbiz

Οι μακάβριες αποκαλύψεις της χήρας του Τζέιμς Μπράουν

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με την τύχη της σορού του Τζέιμς Μπράουν, από τη μέρα του θανάτου του μέχρι και την ταφή του, αποκάλυψε πρώτη φορά η χήρα του Τόμι Ρέι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή τη νέα ταινία για τη ζωή του θρύλου της soul μουσικής, «Get up on» (σε παραγωγή Μικ Τζάγκερ), μίλησε για την οικογενειακή διαμάχη αναφορικά με την περιουσία του Μπράουν, που οδήγησε ακόμα και στη «βεβήλωση» της σορού του.

Όπως εξηγεί, μετά τον θάνατό του τα Χριστούγεννα του 2006, σε ηλικία 73 ετών, η διαθήκη που είχε αφήσει και στην οποία άφηνε το ήμισυ της συνολικής περιουσίας του (ύψους 81 εκατομμυρίων ευρώ) σε εκείνη και τον γιο τους Τζέιμς Τζούνιορ και τα υπόλοιπα χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Η υπόλοιπη οικογένειά του βασίστηκε σε μια διαθήκη που είχε υπογράψει το 2001, πριν από τον γάμο τους και τη γέννηση του γιου τους, με αποκλειστικούς δικαιούχους τα έξι ενήλικα παιδιά του.

«Νόμιζε ότι είχε αποκαταστήσει εμένα και τον "Μικρό Αντρα", όπως αποκαλούσε τον γιο μας. Εγιναν αγωγές και κόντρα αγωγές. Δεν ξέρω τι θα υπερισχύσει τελικά, όμως βιώνω μια ζωντανή κόλαση» λέει η ίδια. Οταν τα άλλα παιδιά του Μπράουν αμφισβήτησαν την πατρότητα του Τζέιμς Τζούνιορ, το δικαστήριο ζήτησε τη διεξαγωγή τεστ DNA, όμως δεδομένου του υγρού της ταρίχευσης με το οποίο είχε εμποτιστεί η σορός του, η διαδικασία δεν ήταν απλή. «Χρειάστηκε να κόψουν το πόδι του για να πάρουν μυελό των οστών. Εκλαψα πολύ όταν το έμαθα. Ο άντρας μου, ο καλύτερος χορευτής στον κόσμο, με κομμένα πόδια μετά το θάνατό του» αποκαλύπτει. Η μακάβρια περιπέτεια όμως, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα συνεχίστηκε, καθώς η σορός μετακινήθηκε 14 φορές μέσα σε διάστημα έξι μηνών από το θάνατό του, μέχρι τον προσωρινό τάφο του, στον κήπο του σπιτιού της μεγαλύτερης κόρης του, στην Τζόρτζια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved