Amal Alamuddin: Αρνήθηκε να διερευνήσει τα εγκλήματα πολέμου στη Γάζα
Showbiz

Amal Alamuddin: Αρνήθηκε να διερευνήσει τα εγκλήματα πολέμου στη Γάζα

Η σύντροφος του George Clooney, Amal Alamuddin, δέχτηκε μια πρόταση για να διερευνήσει τα εγκλήματα πολέμου στη Γάζα όπως την απέρριψε.

Το Συμβούλιο του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα της είχε προτείνει να συμμετάσχει σε τριμελή επιτροπή με σκοπό να εξετάσει πιθανές παραβιάσεις κατά την ισραηλινή επίθεση εναντίον της Χαμάς.
Ο ατζέντης του ηθοποιού, Stan Rosenfield, με ανακοίνωσή του ανέφερε: «Είμαι τρομοκρατημένη από την κατάσταση στην κατεχόμενη Λωρίδα της Γάζας, ιδιαίτερα από τις απώλειες αμάχων που έχουν προκληθεί, και πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να υπάρξει μια ανεξάρτητη έρευνα και λογοδοσία για τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί. Ήρθα σε επαφή με τα Ηνωμένα Έθνη σχετικά με αυτό για πρώτη φορά σήμερα το πρωί. Είναι τιμή μου να δέχομαι αυτή την πρόταση, αλλά με δεδομένες τις υπάρχουσες δεσμεύσεις -συμπεριλαμβανομένων οκτώ τρεχουσών υποθέσεων- δυστυχώς δεν μπορώ να αποδεχθώ αυτό το ρόλο. Εύχομαι στους συναδέλφους μου που θα υπηρετήσουν σε αυτή την αποστολή κουράγιο και δύναμη στις προσπάθειές τους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved