Μαρία Ιακώβου: «Δεν έχεις πολλά περιθώρια για επιπόλαιες επιλογές»
Showbiz

Μαρία Ιακώβου: «Δεν έχεις πολλά περιθώρια για επιπόλαιες επιλογές»

Έχει απογοητευτεί πολλές φορές στη ζωή της η Μαρία Ιακώβου;

«Εξαρτάται σε ποιον τομέα της ζωής μου αναφέρεστε. Στη δουλειά μου, για παράδειγμα, έχω αντέξει πολλές απογοητεύσεις και τις αντιμετωπίζω με δύναμη. Στον φιλικό μου πάλι περίγυρο έχω φροντίσει έτσι και αλλιώς να περιβάλλομαι από ανθρώπους που δεν με απογοητεύουν και δεν κινδυνεύω. Στην προσωπική μου ζωή και εννοώ την ερωτική ζωή, ναι έχω απογοητευτεί πολλές φορές. Ας ξεκινήσουμε από τα επαγγελματικά σας» τόνισε στο Hello.
-Πόσα χρόνια μετράτε φέτος στο τραγούδι;
«Τώρα πια ξεπερνάω τα 10 χρόνια.»
- Ήταν εύκολα χρόνια;
«Τα πρώτα χρόνια ήταν πιο εύκολα από την άποψη ότι ήταν αγνά. Από τότε όμως που μπήκε η δισκογραφία στη ζωή μου έπαψαν να είναι τόσο ανέμελα και ρομαντικά.»
- Τι σας δυσκόλεψε δηλαδή;
«Όταν πλέον μπαίνεις στη δισκογραφία ταυτόχρονα μπαίνεις στη διαδικασία να συντηρείς μια θέση, έναν τύπο και ένα χαρακτήρα, θα πρέπει αυτό που κάνεις να έχει ένα λόγο ύπαρξης και χαρακτήρα. Δεν έχεις πολλά περιθώρια για επιπόλαιες επιλογές σε οτιδήποτε αφορά την εικόνα σου. Κάθε κίνηση σε φέρνει υπόλογο σε κάποιους. Δεν έχω, για παράδειγμα, την ίδια ευκολία από τη στιγμή που δεν έχει προκύψει μια συνεργασία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να πω ότι θα πάω να εργαστώ σε κάποιο χώρο στην περιφέρεια, χωρίς αυτό να πρέπει να το εξηγήσω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved